Ботев ПловдивФутбол

Цветан Василев примамва Ивайло Петев с тройна заплата

Благодетелят на Ботев Пловдив Цветан Василев се надява да успее да примами Ивайло Петев да поеме отбора през лятото с обещание за тройно увеличение на заплатата в сравнение със сегашната му в АЕЛ Лимасол. Кипърците плащат на младия специалист по 7 хиляди евро месечно, но босът на канарите е готов да му предложи 20 хиляди евро, за да застане начело на жълто-черните от Пловдив, научи donbalon.eu от отлично информиран източник.

Съветниците на Цветан Василев са го убедили, че именно Петев е най-подходящият треньор, който ще може успешно да оправи бъркотията, която забърка настоящият наставник на тима Станимир Стоилов. Затова банкерът обмисля до края на месеца да прати свой доверен човек на Острова на Афродита, който да стартира преговори с ловешкия тактик.

Преди около час Станимир Стоилов заяви пред blitz.bg, че е получил оферта от Африка, но засега той решава да запази мълчание. Мъри иска да остане лоялен към отбора и ще остане на чело на “канарчетата” до лятото, а след това в зависимост от постигнатите резултати ще се определи бъдещето му.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker