бетано най-добър сайт за слот игри
Първа ЛигаФутбол

Царско село с остра атака срещу Херо – Берое отвърна, намесвайки и Локо Пд

Ръководството на СФК Царско село би искало да заостри вниманието на футболната общественост към грозен инцидент, който се случил преди началото на футболната среща срещу Берое (Стара Загора), играна на 16 декември на стадион „Арена Царско село“.

“Малко след пристигането на отбора на Берое старши треньорът на тима Димитър Димитров си позволи да влезе в съдийската стая, където вече се бяха настанили четиримата рефери на срещата. Той използва груб език и обвинения срещу тях още преди двубоят да е започнал. Наложи се съдийският наблюдател на срещата Йордан Иванов да укроти страстите на треньора”, твърдят от клуба

“Дали тези действия на Димитър Димитров повлияха на решенията на съдиите по време на двубоя всеки сам може да си направи изводите, но спорните ситуации решени в определена посока не бяха една и две.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Ръководството на СФК Царско село остро осъжда поведението на Димитър Димитров и призовава отговорните фактори в БФС да вземат адекватни и строги решения. Надяваме се инцидентът да е описан подробно и без прикриване на истината в докладите на длъжностните лица – делегат на срещата Иво Марков, съдийски наблюдател Йордан Иванов и четиримата рефери, които бяха назначение за двубоя.

Вярваме, че това решение на Дисциплинарната комисия към БФС, ще послужи за превенция към бъдещи подобни инциденти, които пряко или косвено оказват влияние върху решенията на съдиите. Ако бъдат приложени строги наказания това може да послужи за пример на треньори, президенти или други представители на клубовете, които опитват подобни действия преди, по време и след края на футболните мачове в България”, заявиха от Царско село.

Малко по-късно от Берое отвърнаха на удара:

ПФК Берое остро осъжда публикуваната по-рано днес декларация от Царско село, според която действия на старши треньора на Берое Димитър Димитров са повлияли на решенията на съдйската бригада по време на вчерашния двубой между двата тима.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

“Учудващо е тръсенето на вина за загубата в съдийските решения, които в хода на срещата с нищо не повлияха на крайния резултат. По време на прякото предаване футболната общественост ясно видя и чу от къде дойдоха нецензурните реплики, викове и коментари към съдийската бригада, треньорския щаб и футболистите на „Берое“. Всички те бяха от страна на собственика на Царско село Стойне Манолов. Към всичко това, бихме добавили и расистките подвиквания по време на срещата, които идваха от странно многото хора по трибуните, на мач при закрити врата”, написаха старозагорци.

С подобни декларации от страна на Царско село се вменява и се очерня името на един от най-доказаните наставници в България Димитър Димитров, както и на клуб като Берое. Сред футболната общественост не е тайна личното отношение на собственика на „Царско село“ към Димитров. Въпросният, не за пръв път си позволява да псува и обижда треньора на „Берое“. Като гост на „Локомотив“ (Пловдив) за двубоя с пловдивчани в Стара Загора той си позволи такова поведение и на нашия стадион, след което бе изхвърлен от охраната на ВИП ложите.

Обръщаме внимание, че за нормалното протичане и организация на футболните срещи от efbet Лига, отговорността се носи изцяло от домакините на съответния двубой. Всякакви претенции относно това, трябва да се търси от съответните лица, които отговарят за охраната.

Ръководството на ПФК „Берое“ няма да позволи подобни нападки и недоказни обвинения, които уронват престижа на клуба и целят единствено насаждане на напрежение в българския футбол”, заявиха още от Берое.

https://www.tribunaplovdiv.bg/новият-коледен-бонус-на-winbet-чист-нов-авто/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker