бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Христо Крушарски: Предлагали са на наши юноши да играят черно тото, ще изкарам пари от Локомотив

Собственикът на Локомотив Пд гостува в „Спорно за спорта“ с коментар за драмите в отбора, черното тото в родния футбол и неспирните интриги около темата за това кой ще е председател на БФС.

„Локомотив винаги е бил клуб, в който са се заплитали интриги, така че мисля, че сме на правилния път в момента.

Ние правим промяна на поколенията, кажете ми кой друг клуб през последните 20-30 години е сменял поколенията?

Някои хора от отбора разбраха, че с дистанционно управление няма как да стане. Или се хващаме на хорото и го играем, или си бием шута“, не спести колоритния си коментар Крушарски.

По повод напускането на Мартин Камбуров, който напусна отбора със скандал, той заяви:

„Да, имаше забавяне на заплати, но това не се случва за първи път и не се случва само в България. Забавянето беше три месеца. Можеше да има дам по някой аванс, но това не е решение на проблема“.

„Не бях гледал футбол от 1984 г, но сега ми влезе в кръвта и няма да се откажа. Питайте Бонев и Наско Узунов – те ме убедиха. Сега съм казал, че от тук ще извадя пари и ще извадя. Ще докажа, че футболът е голям бизнес“, категоричен е Крушарски.

По повод недвусмислените коментари, свързващи Локо Пд с разиграването на черно тото и уредени мачове, Крушарски заяви, че откакто той е собственик на тима, такова нещо няма. Призна обаче, че юношите на отбора са получавали предложения за подкупи за черно тото.

Той коментира и темата трябва ли Боби Михайлов отново да оглави БФС.

„На мен никога досега не ми е пукало кой ще ме командва и кой няма да ме командва. Всеки футболен клуб е самостоятелна единица, началниците са хора, които нито ми пречат, нито ми помагат. Така че, естествено, че ще си гласувам за Боби Михайлов“.

https://www.tribunaplovdiv.bg/%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D1%86-%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D1%83%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker