Локомотив ПловдивФутбол

Христо Бонев призова: Да си направят лига на олигарсите

Почетният президент на Локо Пд Христо Бонев прие трудно отпадането от Лудогорец за купата. Зума се изказа остро срещу БФС и Кирил Домусчиев заради слабото съдийство на реванша.

„Яд ме е много, че не продължихме, защото заслужавахме. Повече се ядосвам обаче от начина, по който стана това. И в двата мача съдиите брутално бутаха аванти на противника”, коментира легендата пред в. „Марица”.

“В Разград Ристосков им даде смешна дузпа, която натежа за крайния изход. После разбрахме, че местни го разкарвали по хотели и не знам какво си. Тоя смешко (б. р. – Калин Людмилов) който свири на „Лаута”, пък изложи цялата гилдия. Ако имаше публика на стадиона, сигурно не бомбички, а артилерийски снаряди щяха да му метнат. Уважавам Домусчиев за това, че дава пари за футбола и прави успешен проект, но искам да му кажа, че не това е пътят, защото в тая игра тарикатлъкът със съдиите е до време. Много скоро той ще се убеди в това. Бих посъветвал и президента на БФС Боби Михайлов да обърне повече внимание на Съдийската комисия, защото този слугинаж на реферите към силните отбори ще затрие съвсем футбола ни. Боби, тези мишоци ще те подхлъзнат, но късно ще го разбереш”, бесен бе Зума.

„Имам предложение олигарсите да си направят една лига от 4-5 отбора и да оставят другите да играят футбол. В мача ни с Лудогорец се видя, че разликата в бюджетите ни е 10 пъти, но ние ги надиграхме. Някои хора така се самозабравиха, но те не подозират колко скоро нещата ще и дойдат на мястото и ще видят, че никой няма право да се подиграва с Локомотив, като използва поръчкови свирчовци”, добави Бонев. За изпуснатата от Камбуров дузпа той каза:

„Мартин е силен мъж и ще го преодолее, но сърцето ми щеше да се пръсне”, завърши бившият национален селекционер.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

4 Коментара

  1. Гн Бонев, обяснете какво се случва в Локомотив и защо е така! Каква е вашата позиция? И защо?

  2. Зуме, гледай си старините, съвсем си изкукал! Стига вече си ни излагал с такива неадекватни интервю-та! Той отбора загива с всеки изминал ден, той говори за олигарски и кретении. Аман от неадекватни хора в нашия клуб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker