Ботев ПловдивФутбол

Херо: Само болни мозъци могат да кажат, че съм си отишъл от “Ботев”, защото съм знаел, че Цветан Василев и КТБ ще имат проблеми!

Димитър Димитров – Херо коментира пред ПИК Световното първенство по футбол, изненадите, фаворитите и обяви кой е неговият фаворит за титлата от Мондиал 2014. Херо не пропусна да говори и за случилото се в “Ботев” (Пловдив), където бе спортен директор само за два дни и напусна изненадващо “канарчетата”, заедно с треньора Станимир Стоилов-Мъри.

– Сменяме за малко темата. Как ще коментирате последните катаклизми в “Ботев” (Пд), когото напуснахте изненадващо с Мъри Стоилов преди месец?

– Аз каквото е имало да кажа, съм го казал. Не желая да коментирам моментното състояние на “Ботев”. Вече не съм там. Просто не е коректно, а и не съм аз човекът, който да коментира “Ботев” и случващото се в Пловдив.

– Махнате се от “Колежа” само след два дни работа. Знаехте ли, че отборът е изправен пред финансова криза, заради проблемите на Цветан Василев и неговата КТБ?

– Това са пълни глупости на някои болни мозъци. Не съм знаел нищо за финансовото състояние на “Ботев” и кризата, която го е обхванала. Това не ме интересува.  По нас се изляха тонове с помия. Лично мен какъв ли не ме изкараха. Уж съм дошъл в “Ботев”, за да сменям Мъри Стоилов като треньор. Да взема парите на Цветан Василев и какво ли още не. Все един куп тъпотии и лъжи.  Какъв съм аз, та да знам финансите на клуба, за проблемите на банкера Цветан Василев.  Аз и Мъри си тръгнахме по съвсем други причини. Абсурдно и грозно е  да се твърди обратното. Не бях в “Ботев” заради парите. Категорично. Просто ми хареса страхонтия нов проект “Ботев”. Колкото и да не им се вярва на някои хора – аз не съм алчен човек. Просто търся повече свобода за работата си и не се влияя от страничните фактори. Категоричен съм, че не съм знаел нищо за финансовите проблеми на собственика на “Ботев” Цветан Василев. Запознахме се, поговорихме си за футбол и това е. Пак повтарям – напускането ми няма нищо общо с г-н Цветан Василев. Това е истината и аз съм категоричен, че е било точно така. Не става дума за пари, а за принципи. Другото са измислици.

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker