Ботев ПловдивФутбол

Херо обявява на 15 май: Ботев или Левски

Треньорът на Черноморец Димитър Димитров ще обяви бъдещето си на 15 май. Това обяви самият той след края на мача срещу Славия, който прати „кулите” в „Б” група.

„Моето бъдеще ще го обява след 15 май. Имам договорка с нашия собственик и я спазвам. Тогава ще кажа, къде ще работя. Имам раздвоение в решението си, но дотогава ще си изясня какво искам и за себе си”,заяви Херо, който е спряган за нов треньор на Ботев и Левски, пише topsport.bg

„За съжаление, не знам какво ще стане с Черноморец, дали изобщо ще го има. Опитвам се да си уредя среща с акционерите, но всеки бяга от отговорност и не отговаря. В момента не може да се каже, дали ще съществува отборът. Няма как да отговоря на това”, призна още Димитров.

„Не смятам, че стана качествен двубой срещу Славия. Отнася се и за двата отбора. Реално и ние имахме положения, но не това е най-важното. Първенството за нас свърши след загубата от Берое. Нямаше никаква мотивация у играчите, пътувахме в деня на мача, дойдохме един час преди неговото начало. Това говори достатъчно за отношението ни”, подчерта Херо.

„Много се забавлявах със съдиите днес. Само гледах комичните решения на Ристосков. Единственият ни шанс да останем, бе да свирят чужди съдии. При никакви други обстоятелства нямахме шанс”, завърши Димитров.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker