Ботев ПловдивФутбол

Хамза: Надявам се Мъри да остане

Нападателят на Ботев Хамза Юнес днес беше гост на Пресклуб България и получи наградата си за играч на 24-ия и 31-ия кръг в анкетата на спортните журналисти. Тунизиецът беше заедно с Феребори Доре, който получи наградата си за играч на 26-ия кръг.

“Следващата година ще бъде съвсем различно и ще покажем по-добро ниво. Станимир Стоилов лично ни пожела в отбора, довери ни се и искаме да му се отблагодарим на терена. Надяваме се много той да остане, но ако все пак той си тръгне, ние ще останем (бел. ред с Доре)”, заяви Юнес Хамза.

Той не скри, че до края на сезона голямата цел пред „канарчетата” е спечелване на Купата на България. Във финала Ботев ще срещне Лудогорец.

“Голямо благодаря за тази награда. Благодаря на всички треньори, които са гласували за мен. Терените в България не са много добри и затова се играем малко по-трудно. Имаме добър отбор и се стараем да печелим всеки мач. Не знам какво ни липсва, но ще опитаме да печелим. Искаме да спечелим Купата на България. Всеки мач играем все по-добре и по-добре”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker