бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Футболисти на Локомотив отново бушуват по дискотеките в Пловдив

Снимка: архив

За някои футболисти на Локомотив (Пловдив) положението винаги е на фаза купон, независимо дали отбора побеждава или губи.

”Черно-белите” са далеч от най-добрите си времена, след като в последните четири мача не показа особено добра игра, записаха три загуби и инкасираха цели 10 попадения (като една от тях бе загубата от Ботев (Пловдив) с 3:0) и се отчетоха с една победа над Септември (София) с минималното 1:0.

След това “смърфовете” заминаха на лагер в Говедарци където последваха победа и загуба. Триумф над Рилски спортист (Самоков) с 3:0 и загуба от Струмска слава (Радомир) с 2:3.

И на фона на всички тези резултати, играчи на клуба не се срещат особено притеснение да посещават дискотеките в Пловдив.

Реабилитираният Дани Кики снощи отново е бил във вихъра си в известна пловдивска чалготека, съобщиха за TribunaPlovdiv.bg няколко наши читатели. Играчът, който бе отстранен от първия отбор за две седмици, а след това върнат в тима е бошувал до ранните часове на неделя сутрин.

Друг футболист на Локомотив – Димо Бакалов също се подвизаваше в друга дискотека в града, но е напуснал заведението около два часа сутринта.

Всичко това се случва и точно месец след като запалянковците на “черно-белите” прекратиха тренировка на отбора, за да обявят своята позиция, че вече няма да толерират несериозно поведение от играчите на клуба. Темата с дискотеките тогава е била сериозно дискутирана, като самият Дани Кики е бил във фокуса на вниманието.

А, иначе днес момчетата на Войн Войнов тренират от 16:00 часа на ”Лаута”.

Подобни

13 Коментара

  1. Няма нищо лошо в това, млад човек да се забавлява по барове и на други подобни места!

    При нашите юнаци обаче, особено няколко единици, това е начин на живот.

    Такива спортисти в Локомотив не бива да има!
    Просто и ясно!
    Има достатъчно млади и амбициозни за успех футболисти, които могат да запълнят местата на чалгаджиите!

    Само че когато шефовете на подобни “професионалисти” са под нивото на подчинените си, няма как да очакваме промяна!

    Дано слуховете за идване на нови съсобственици са верни, защото с Цветков, Войнов и компания не ни чака нищо хубаво!

  2. НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА„НАГЛОСТ“
    ЗНАЧИ НИКАКВИ СРЕЩИ С ФЕНОВЕ ИЛИ РЪКОВОДСТВО НЕ ПОМАГАТ!
    ОТДАВНА Е ЯСНО ЧЕ ТРЯБВА ТВЪРДА РЪКА!
    ЗНАЧИ,НИЕ СИ ХАБИМ НЕРВИТЕ,ДА ТЕ Е СРАМ ДА ИЗЛЕЗЕШ НА УЛИЦАТА ОТ ТЯХНИТЕ ИЗЯВИ,ЧУДИШ СЕ КАК ДА СЕ СМЕНЯШ ОТ РАБОТА,ДА ИДЕШ НА МАЧ,А ТЕ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ!!
    ТВЪРДА РЪКА И МАСОВИ ГЛОБИ!
    КАТО НЕ ИМ СЕ ИГРАЕ,ДА СЕ МАХАТ!!!

  3. Прости чалгарчета, кога ли някой ще им счупи краката в някоя дискотека и ще се свършва, дейба и алкохолиците пробити. Срам сте за Локомотив, безморална измет. Записвате на терена резил сред резил, ма тва не е проблем да се обикалят чалготеките до 6 сутринта. Тъпаци смешни. Ей на тия им пеете “Винаги с Вас” докато ни унищожават като публика.

    1. ти си идиот
      и кой ти каза,че е кюрд,като самият му баща не е такъв,
      а е по скоро украинец
      що те е стра4 да си пишеш името бе мушморок?

      1. Не е кюрд,а сирийски бежанец!Не знам дали ме е страх от Кики-Фики или неговите чалга другари,но помня много добре как стоеше с наведена глава на онази прекъсната тренировка и за малко да ревне!Беше напълнил памперса,но вътрешно пак беше на дансинга в Спирит. От този татуиран мишок нищо не става и ако не го махнат от отбора,други хора ще го махнат,така че да не му се играе футбол в близките месеци…

      2. Нели ,вие хостеса ли сте,сервитьорка ли в някой нощен клуб в Пловдив?Големи бакшиши ли сте получавала от сирийчето,или ви допадат неговите татуси и лош поглед?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker