Локомотив ПловдивФутбол

Футболистите на Локомотив пропищяха от ранните тренировки на Акрапович

футболистите на Локомотив Пловдив недоумявали методите на работа на новия старши треньор на тима Бруно Акрапович. Още с първата тренировка босненецът заложи на почти казармен ред, като насрочи сутрешните занимания от 9:00 часа, пише Тема спорт.

Акрапович иска от играчите да са на “Лаута” половин час по-рано. Това хич не било по вкуса на футболистите, които трябвало да стават доста рано сутринта. Те се питали защо е нужно да се идва толкова рано за тренировка.

Треньорът ще дебютира начело на тима в съботното гостуване на Левски (17:30 часа). След паузата заради националните отбори “смърфовете” приемат Лудогорец (18 ноември), а седмица по-късно и ЦСКА. Акрапович идва преди серията от три тежки двубоя, като вероятността да вземе точки от тях не е много голяма.

Подобни

4 Коментара

  1. Ние като трябва да ставаме в 7:30 оплакваме ли се. Да не ходят по дискотеки през седмицата и ще стават рано

  2. Да ги еба в женчовците!Тези примадони май ще трябва пак да ни гледат отблизо с наведени глави.Ако и сега бойкотират,по-добре да ги гоним!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker