Ботев ПловдивТопФутбол

Футболистите и треньорският щаб на Ботев към Сдружението: Върнете акциите на г-н Самуилов

Футболистите и треньорският щаб на Ботев (Пловдив) излязоха с позиция по повод последните събития и “грозните сцени” представени от Борис Гиздаков.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти,

Искаме да изразим нашата позиция относно случилите се “грозни сцени”, така представени от г-н Гиздаков, вчера.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Ние искаме да внесем яснота около проведената среща вчера, между нас и двама от членовете на БД. Ние като ПРОФЕСИОНАЛНИ футболисти на клуба и заинтересовани за случващите се събития около него, сме длъжни да бъдем запознати с това, как ще функционира любимият ни отбор. Именно поради тази причина потърсихме конкретика и зададохме няколко въпроса към г-н Борис Гиздаков и към г-н Тервел Златев. Уви нито получихме отговори, нито яснота за бъдещето на Ботев Пловдив. Вместо това, въпросните теми бяха отклонени в друга посока и неколкократно най-старият футболен клуб в България бе сравняван с тежката ситуация в Левски София. На всички ни бе ясно, че горепосочените две имена нямат никакви идеи относно съществуването на нашия тим и това как ще се процедира и финансира клубът, за в бъдеще. Г-н Гиздаков ясно заяви, че в момента е важно клубът да оцелее, което е абсурдно на фона на отличното финансово състояние, което цареше при г-н Самуилов.
Крайно сме огорчени от думите на въпросния господин Гиздаков, в интернет пространството. Недопустимо е член на БД да нарече футболистите и треньори на клуба – “организирана престъпна група”. С днешното си изявление г-н Гиздаков за пореден път вся разделение в “жълто-черното” семейство. Откровените лъжи и липса на уважение към треньорския щаб и част от водещите футболисти е ясен знак за неговите намерения как смята да управлява клуба.

Затова предложихме да бъде свикана среща, между УС на Сдружение ПФК Ботев и бившия мажоритарен собственик г-н Самуилов, на която акциите да бъдат върнати обратно на г-н Самуилов.

Ние, футболистите заставаме зад спортно-техническия щаб и не желаем да бъдат предприемани каквито и да е било промени. Нашето желание е да се изтръгнат всички интриги и спорове, да изчезне напрежението, което се създава и да сме обединени в една цел – светлото бъдеще на Ботев Пловдив.

Тази декларация не е написана от нас, поради натиск от страна на ръководството на клуба, а е следствие на нашата загриженост към клуба, след твърденията на новото ръководство, че на преден план стои оцеляването на жълто-черния тим.

БОТЕВ го е имало и ще го има!

Когато сме заедно, сме най-силни!

Треньорският щаб и футболистите на ПФК Ботев Пловдив

26.08.2020г., гр. Пловдив

https://www.tribunaplovdiv.bg/ново-депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker