Локомотив ПловдивФутбол

Французи искат Камбуров и Крачунов

Френският клуб от Втора лига Тур проявява интерес към нападателя Валери Божинов, съобщиха за Агенция “Фокус” от ръководството на тима. Не е изключено в дните след Нова година негови представители да започнат преговори с нападателя, който в момента е свободен агент.

От десетина дни фирмата на българина Даниел Димов „Балканиан Еъруейз“ е спонсор на втородивизионния клуб. Бизнесменът вече обяви, че е готов да плати допълнителни средства за привличането на играчи, като единственото условие е да са негови сънародници.

След дисциплинарното си уволнение от Спортинг през септември Божинов води съдебни спорове с португалците. От 1 януари обаче няма да има юридически пречки той да заиграе в нов клуб. Към него интерес проявява Левски, искат го и тимове от Турция.

Дори да не успее да привлече Божинов, Тур ще проучи възможността за трансфер на други двама състезатели от България. Единият е наскоро избраният за нападател на годината в „А“ група Мартин Камбуров от Локомотив Пловдив. За него обаче ще трябва да бъде платена сериозна сума, тъй като „смърфовете“ надали ще се разделят лесно с най-важния си футболист.

Другият е централният защитник Пламен Крачунов, който все по-рядко е сред титулярите за Локомотив и може да бъде продаден през зимата. От няколко дни се заговори, че „червените“ също имат интерес да си го върнат обратно.

Едно от имената е също и това това на Георги Какалов. Бившият футболист на Ботев (Пловдив) и Черно море е свободен агент в момента, след като изигра няколко мача за втородивизионния Ботев (Враца).

Агенция Фокус

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker