бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Фракция на Ботев изрази подкрепата си към отбора

Една от фракциите на Ботев Centrum Crew изрази безрезервната си подкрепа към отбора.

Някои хора много бързо забравиха окаяното състояние, в което се бе превърна нащата религия Ботев през онези 10 години на селско управление. Не помните ли нямахме дори факс на стадиона… А днес освен база и строящ се стадион имаме и надеждата, че можем да се борим за нещо повече от оставане в А група.

Да, в момента отбора е в тотална дупка. Знаем, че има скъпоплатени черни бездарници, но имаме обещанието на собственика за скъпа селекция, а каквото обещава той го спазва. Сега е най-лесно да изгоним Мъри и да го обвиним за всичко в клуба, но така ставаме досущ като едни рогати и един грухтящи на 120 км западно от Пловдив. Centrum Crew застава твърдо зад отбора и спортно-техническото ръководство.

Като най-дейната група на стадион “Христо Ботев” ние продължаваме да подкрепяме отбора, както сме правили и в най-тежките моменти в историята ни, и намираме за ненужно да говорим против хората, които ни донесоха толкова сладки победи и моменти в евро турнирите.

Ботев се обича без да се дискутира!

centrumcrew.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker