Ботев ПловдивФутбол

Фракция на Ботев изрази подкрепата си към отбора

Една от фракциите на Ботев Centrum Crew изрази безрезервната си подкрепа към отбора.

Някои хора много бързо забравиха окаяното състояние, в което се бе превърна нащата религия Ботев през онези 10 години на селско управление. Не помните ли нямахме дори факс на стадиона… А днес освен база и строящ се стадион имаме и надеждата, че можем да се борим за нещо повече от оставане в А група.

Да, в момента отбора е в тотална дупка. Знаем, че има скъпоплатени черни бездарници, но имаме обещанието на собственика за скъпа селекция, а каквото обещава той го спазва. Сега е най-лесно да изгоним Мъри и да го обвиним за всичко в клуба, но така ставаме досущ като едни рогати и един грухтящи на 120 км западно от Пловдив. Centrum Crew застава твърдо зад отбора и спортно-техническото ръководство.

Като най-дейната група на стадион “Христо Ботев” ние продължаваме да подкрепяме отбора, както сме правили и в най-тежките моменти в историята ни, и намираме за ненужно да говорим против хората, които ни донесоха толкова сладки победи и моменти в евро турнирите.

Ботев се обича без да се дискутира!

centrumcrew.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker