Ботев ПловдивФутбол

Финансов отчет на КПБП

Уважаеми ботевисти,

Дойде време за първия публичен отчет на сдружението Клуб на Привържениците на Ботев Пловдив. С гордост Ви информираме, че към датата на изготвяне на отчета членовете ни са 477 и броят им постоянно нараства. От тези 477 човека, 357 са платили годишен членски внос в пълния му размер от 24 лв, а останалите 120 души са заплатили по 12лв (т.е. половината от пълния размер на членския внос). Напомняме, че доплащането на втората част от дължимите суми, може да бъде извършено и преди започването на втората част от годината. Общата сума, която до момента е събрана от платения членски внос, е в размер на 10008 лв.

Стойността на извършените до момента разходи възлиза общо на 2925 лв, като сумите са изразходвани съответно за:

– Разходи по регистрация на КПБП – 250 лв
– Разходи за разпечатване на устава на КПБП – 250 лв
– Разходи за разпечатване на заявленията за членство в КПБП – 80 лв
– Разходи по издаване на членски карти – 900 лв
– Разходи по откриване на банкова сметка на сдружението – 20 лв
– Разходи за закупуване на венци във връзка с честване на 166 – годишнината от рождението на Христо Ботев в гр. Калофер на 06.01.14 г. и за почитане паметта на Георги Славков – 120 лв
– Разходи за закупуване на знамена-застави на КПБП – 245 лв
– Сума предоставена на Бултрас за хореографията за мача с Левски на 12.03.14 г. – 500 лв
– Сума предоставена за развитието на Спортен Клуб Бултрас – 450 лв
– Разходи по закупуване на стикери – 20 лв.
– Разходи за закупуване на сувенири на банатските българчета от Стар Бишнов и членска карта на КПБП на почетния консул на България в Румъния – 90 лв

В заключение бихме искали да информираме всички привържениците на Ботев и най-вече тези в чужбина, че вече има готов вариант за попълване на заявление за членство онлайн и за заплащане на членски внос чрез системата PayPal.

Напомняме също, че всеки, който желае да дари допълнителни средства за хореографии, може да го направи в специално обозначените за целта урни рaзположение във фен-кафето в Коматево. По време на самите футболни срещи, доброволци минават по трибуните с кутиите за дарения, като на последния двубой срещу Литекс са събрани 386 лв.

Който иска да дари по-крупна сума, може да го направи посредством нашата банкова сметка, която също ще откриете на страницата ни.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

4 Коментара

  1. Mnogo zle e napraveno plashtaneto. Az jiveia izvan Bulgaria i imam sashtesvuvasht paypal account. Iskam da si platia, no ne iskam da izpolzvam paypal. Ne stava !

  2. Няма такъв смях! Няма такива нещастници! Ами феновете на Локото само от една фракция дават толкова пари, само за едно дерби!!!! Кви са тези 24 лева годишна такса бе? Това си е чисто замазване на очите на баламите и фиктивна дейност на някакъв жалък фен клуб! Та нали сте десетки хиляди фенове, а имате едва 400 души членска маса? Това е срамна статистика за състоянието, в което е клуба ви в момента! Нормален човек даже би прикрил подобни срамни данни! Жълти селяни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker