Ботев ПловдивТопФутбол

Феро: Сигурен съм, че пред Ботев предстоят добри дни, пожелавам успех на Славия в Европа

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов коментира загубата на неговия отбор с 1:2 от Славия, която остави “жълто-черните” извън Европа.

„Аз не мисля, че сезонът е разочароващ. И двата отбора бяха равностойни, но Славия използва шансовете си по-добре. Имахме достатъчно ситуации, но в крайна сметка поздравявам Славия и им пожелавам успех в Европа. Сезонът при нас мина през доста перипети, но няма как да сме разочаровани от него. Стигнахме до бараж за Европа и полуфинал в Купата. Трябва да се подсилим през паузата и да изглеждаме далеч по-добре за началото на следващия сезон. Имаше не особено добри мачове за нас, но положителните неща са далеч повече“, започна наставникът на Ботев Пд.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Ние поехме отборът в много незавидно позиция и стигнахме до момент, където бяхме пред влизане в топ 6. През зимата си тръгнаха доста важни играчи, което повлия, защото не намерихме реални заместници. На последно място беше сложно за нас да се справим и със сгъстения цикъл от мачове. Допуснахме леки голове днес и Славия ни победи с игра. Спортно-технически мачът беше добър и отново пожелавам успех на Славия в Европа“

tribunasofia

„Всички виждаме, че с този потенциал не можем да си надскочим сегашното ниво. Ще се ориентираме към повече нови играчи, за да има повече конкуренция и широчина.
Ще се разделим и с определени играчи, така че ни предстоят интензивни седмици. Очаквам да сме приключили със селекцията до началото на лятната подготовка. Сигурен съм, че пред Ботев предстоят добри дни“, завърши Ферарио Спасов.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нчален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker