Ботев ПловдивТопФутбол

Феро: Неяснотата продължава да витае с пълна сила, предстои трансфер на Слави Шопов!

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) бе много разочарован след тежкото поражение от ЦСКА 1948 с 5:0 в двубой от 8-ия кръг на efbet Лига.

“При такъв резултат сме отстъпили при почти всички футболни компоненти. Имахме равновесие до първия гол на ЦСКА, след което имаше само един отбор. При такъв резултат всичко ще звучи като оправдание. Използвахме същия състав от победата над Левски, но с една промяна. Не очаквах такава метаморфоза. Има много отбори с проблеми, не сме само ние.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Тук обаче няма причини, събития и обстановка. Почти всички отбори минават през такава криза. На преден план трябва да излизат съвсем други качества на играчите. Казвал съм много пъти, че нямам голяма дълбочина в състава. Непонятни са ми тези две лица срещу Левски и ЦСКА. Нямам обяснение. Явно трябва да се търсят нови варианти и играчи.

tribunasofia

На този етап това не е възможно. Много е вероятно да завършим този шампионат с тези играч. Предстои трансфер на Слави Шопов. По този начин се подлагаме на такива унижения. Не си спомням като треньор и футболист да съм падал с такава разлика”.
“Всичко е относително в нашия футбол. Трябва да се види накъде ще поеме този отбор и какво ще стане с него. Ще се намерят ли хора, които наистина обичат този отбор.

Не мога да се оплача от момчетата при домакинските мачове. Моето лично желание е да не виждам отбора по този начин. Подкрепа имаме само от феновете и двама души, които са постоянно с нас. Неяснотата продължава да витае с пълна сила около отбора, но това не е оправдание за загубата с 5:0”.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker