Ботев ПловдивТопТрибуна Пловдив TVФутболЦСКА София

ГЛЕДАЙ: Феро: На финал ще играе този, който се възползва от шансовете в София

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов говори след равенството с ЦСКА – София от 1/2 финала за Купата на България.

Доволен съм, че изиграхме едно полувреме от двата двубоя, които ни предстоят с ЦСКА. Постигнахме един резултат, който дава шанс и на двата отбора да продължат напред. Второто полувреме ЦСКА – София имаха по-добри възможности, но ние имахме две контраатаки, които можеха да доведат до гол за нас.

И двата отбора могат да продължат, но зависи, кой ще се възползва от шансовете в София. Контузията на Джонатан, Лазар Марин, който влезе, след шест месеца от извън игра, нормално бе ЦСКА да има предимство.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Те приложиха по-бързо темпо, възползваха се от високо темпо, но Янко Георгиев с хората отпред се справиха. 0:0 може да не е справедлив резултат за ЦСКА – София, но за нас е.

Ограничената ни резервна скамейка, не ни дава шансове да правим по пет смени. Като опит и позиции нямам много варианти, така че видяхте, че само с няколко промени дадохме предимство на ЦСКА – София. Това ще е едно от нещата, които ще трябва да променим през следващия сезон.

tribunasofia

Всички момчета от нашия отбор се вложиха в играта. Имахме проблеми в атака, но искахме да създаваме шансове пред вратата на гостите. Така ще продължаваме до края на тази година. Това са футболистите. Червения картон на Филипов ще ни донесе проблеми за следващия мач и това ще бъде голям проблем за нас.

Правим ситуации, но ги изпускаме. Не съм свикнал да не бележим толкова време, но мачовете са такива, че момчетата играят със сърце.

bet365
Утре ще видя с кои футболисти ще разполагам за Лудогорец, но с които и да излезем ще играем за Ботев (Пловдив).

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker