Ботев ПловдивФутбол

Фернандо Виана и Ботев близо до раздяла, бразилецът с огромни финансови претенции

Ботев (Пловдив) и Фернандо Виана са много близо до раздяла, като причината са финансовите изисквания на “кариоката”. Треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов е изразил желанието си бразилецът да остане в състава му, пише “Меридиан мач”. Договорът на нападателя изтича в края на месеца и опитният специалист иска да го задържи в състава поне до лятото.

Финансовите претенции на футболиста обаче буквално са втрещили ръководството. Виана е поискал 10 000 евро заплата и в никакъв случай не може да се стигне до споразумение. Фернандо е имал сериозни изисквания и през лятото, когато бе върнат в Пловдив. Тогава обаче компромисът е бил краткият срок на договора.

В момента обаче към Виана отново има интерес от чужбина и той едва ли ще отстъпи значително от условията си.

Без него в Ботев ще трябва да вземат поне двама нападатели, ако искат да са конкурентни и да се борят до края за място в Топ 6 и участие в евротурнирите. В момента Спасов използва на върха на атака Антонио Вутов, който обаче е по-силен в халфовата линия.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker