бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Фен на Ботев (Пд) с любопитна идея относно събирането на средства за ремонта на ст.”Христо Ботев”

Привърженик на Ботев (Пд) опитва да провокира всички обичащи “жълто-черния” клуб с една изключително нестандартна идея.

Както знате, от около 2 години най-голямата болка на бултрасите е завършването на ремонта на ст.”Христо Ботев”. Ето какво написа привърженикът на “канарчетата” в интернет форума nineteentwelve.net.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска немеса:

Тъй като не знам към кого да се обърна с тази си моя идея я пиша тук, който иска да дава мнение, идеи и т.н.

На всички ни е ясно, че феновете на даден отбор не могат да построят цял стадион. Дори, ако погледнем една Барселона, която е “финансирана” от феновете. Една проста приблизителна сметка: 97 000 места × 400 евро (средно за сезонна карта) са 38 800 000 евро, което може би са заплатите само на отбора. Пак казвам, че е приблизителна сметката, защото не знам точната цена на сезонните им карти.

Другият вариант беше парите да дойдат от благодетел/и. Видяхме също, че в този град, дал на България президенти, депутати, спортисти и какво ли още не, няма един който да се отзове…НЕ Е ЛИ ТОВА СТРАННО? И тук говорим за някакви 20 милиона лева, които се крадат ежедневно в нашата държава….по всякакви проекти и начини.

Та, както винаги феновете ще трябва да измъкнат отбора от калта, както е било и ще бъде. Никой не дава нищо наготово.

Имам предложение за трети вариант. Не знам колко от вас са запознати с платформата “Crowdfunding”? Има няколко такива сайта, които генерират капитал от целият свят. Прави се профил и се представя проекта, в случая ст. “Христо Ботев” и ако е достатъчно апелиращ към хората съм на мнение, че може да се събере немалка сума.

Проекта трябва да е приготвен и оформен професионално и да бъде на английски, най-малко.

Не знам дали е възможно и кой може да го направи. Аз само давам идея и помоща си във всеки един аспект. Най-малкото английският ми е перфектен и мога да помогна с преводи и/или комуникация. Сам не мога да се нагърбя с тази инициатива тъй като съм само фен и главно музикант. Нямам нито управленски, нито лидерски апетити.

Ако някой е заинтересован, да проверим тези платформи за световно сaмофинансиране и от там да се мисли. Благодаря!

Само Ботев

Източник: nineteentwelve.net

Подобни

2 Коментара

  1. Ебати простия селяк. И много ме кефят като почнат със сравненията-вижте Барселона вижте Реал абе селски гниди от Коматево няма да мръднете.

  2. ТОВА СА ПЪЛНИ ТЪПОТИИ САМО БОЛНИ МОЗЪЦИ МОГАТ ДА ГО ИЗМИСЛЯТ КОЙ ЩЕ КУПИ КАРТИ КОЙ ЩЕ НАЛИВА ПАРИ ЗА СТРОЕЖ КЪДЕТО ПОСЛЕ ГРУПА ДРОГИРАНИ ЛУМПЕНИ НАРИЧАЩИ СЕ БУЛТРАСИ ЩЕ КАЖАТ ЧЕ НЕ Е ПОСТРОЕН КАКТО ТРЯБВА И НЕ ГО ХАРЕСВАТ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker