бетано най-добър сайт за слот игри
За ИсториятаЛокомотив ПловдивФутбол

Феновете на Локомотив (Пд) показаха тениската за финала

В Локомотив Пловдив започнаха подготовката за историческия финал за Купата на България срещу вечния съперник Ботев. На Лаута стартираха изработването на лимитирана серия тениски със специален дизайн, посветен на двубоя за ценния трофей, който е на 15 май в София.

Фланелките ще бъдат на преференциална цена от 10 лева и ще бъдат пуснати в продажба съвсем скоро във фен магазина на Лаута. „Играйте за нас, играйте за Пловдив!“, написа по този повод официалната страница на черно-белите във Фейсбук.

„Черно-бели братя и сестри!

Пред всички нас се задава исторически шанс да оставим поредната запомняща се следа в спортния живот на Пловдив и страната! Обръщаме се към всички вас, свързани с Черно-бялата идея, да подкрепим Пловдивския любимец с присъствие на финала за купата на България на 15 май!

Бъдете сигурни, че ще се постараем всички желаещи да бъдат свидетели на този исторически момент, да пътуват за София. Обръщаме се към вас и с молба за директна финансова помощ по сметките на World Wide Locos и Организация Трибуна Спортклуб!

Нека заедно да сътворим един незабравим празник преди, по време и след финалния мач! Нуждаем се от подкрепата и съпричастността на всяко черно-бяло сърце! Средства също така се събират във феншопа и кафенето на Лаута.

Банкови сметки:

Титуляр- Организация Трибуна Спортклуб
IBAN: BG87UNCR70001522550759
BIC: UNCRBGSF

Титуляр: World Wide Locos
IBAN: FR76 3000 3023 8000 0504 3995 677
BIC: SOGEFRPP

PayPal account:
[email protected]

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker