бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Феновете на Локомотив (Пд) отново с призив към Крушарски: С тях не става! Време е да си ходят!

Официалният сайт на феновете на Локомотив (Пд) mainite.bg публикува обръщение към собственика на “черно-белите” Христо Крушарски.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Г-н Крушарски,

Възнамерявахме да отговорим на поредните Ви необмислени и неотговарящи на истината коментари, че публиката застава зад Вас след поредната среща, веднага след публикуването им. Не го направихме единствено, за да не повлияем на настроението на отбора преди мача в Коматево. Правим го сега, два дни след поредната срамна загуба под ръководството на сегашната клубна управа. Желаем да бъде изключително ясно, че написаното по-долу не е просто плод на емоциите в следствие на негативния резултат.

Доверието към сегашното ръководство е безвъзвратно изчерпано. Вие сте начело на Локомотив Пловдив втора година. За този период обещахте толкова много, а хората, които наехте за тази работа, свършиха ужасно малко. Феновете на Локомотив сме огорчени, разочаровани и откровено обидени от начина, по който се ръководи нашият клуб. За нас това управление е абсолютен провал и то по критериите, които сам заложихте.

Шампионска лига се завърна! Най-добрите отбори в Европа започват похода към най-ценният трофей. Започни и ти своя поход към печалбите с бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

Поставихте цели, които не бяха изпълнени. Неколкократно обещавахте промени, изграждане на структура в клуба, професионализъм и план за развитие. Вместо това виждаме аматьорско поведение на всички властимащи в дружеството, което съвсем логично води до трагични и срамни резултати. Една стара поговорка гласи, че футболът е проста игра за умни хора. За съжаление, освен г-н Маринков, не виждаме много такива сред ръководните фактори на Лаута.

Пред медиите излиза нескончаем поток от срамни изявления, неспазени обещания и откровени простащини. По време на това ръководство, клубът ни понесе унижения както никога до сега.

За да не бъдем голословни, ще приведем примери:

Постоянните пиянски прояви, пълният провал на селекцията и неспособността да се привлекат качествени играчи от страна на Чавдар Цветков. Всъщност какво изобщо работи той?
Дуото Румен Руйчев и Росен Коруев: тържество на некомпетентността. Хора, които плетат неспирни интриги в клуба, за да прикрият собственото си невежество и аматьорщина.
Войн Войнов и цялото треньорско ръководство – тотална неспособност за мотивация на футболистите и провеждане на мачовете. След последните срамни мачове всеки себеуважаващ се треньор и помощниците му биха подали оставки. Не и г-н Войнов.

Шампионска лига се завърна! Най-добрите отбори в Европа започват похода към най-ценният трофей. Започни и ти своя поход към печалбите с бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

Иван Маринов: цялостен провал на школата, откакто бе назначен. Кой е отговорен за напускането на най-добрите играчи в посока на други отбори?

Ние, организираните фенове на Локомотив, отказваме да търпим това положение и сме готови да предприемем радикални мерки в името на най-обичания пловдивски клуб в случай, че не се разделим с тези хора, доказали своята некомпетентност и невъзможност да изпълняват задачите, за които са наети.

Г-н Крушарски, с тях не става! Време е да си ходят!

Napoletani Ultras Plovdiv
Lauta Hools
Организация Трибуна Спортклуб
World Wide Locos
Гарата
East Club Plovdiv
Фенклуб Атланта
Бригада Пловдив

Екипът на TribunaPlovdiv.bg също взе отношение по казуса за промените в спортно-техническия ищаб на Локомотив (Пд). Вижте нашия анализ в статията по-долу!

Времето ви изтече!

Подобни

2 Коментара

  1. ТОВА НЕ Е ПРИЗИВ БЕ ТЪПАЦИ! ТОВА Е ОБРЪЩЕНИЕ, С КОЕТО СЕ ЗАПИЧВА ГОНЕНЕТО!
    НЯКОЙ ДА НЕ СИ МИСЛИ, ЧЕ КРУШАРСКИ ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ?
    Локомотивци са доказали, че винаги постигат целите си и това е намалото на края на това безумно ръководене на великия Локомотив!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker