бетано най-добър сайт за слот игри
Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Феновете на Локомотив: Налага се да отговорим на злобни и откровени лъжиe

Привържениците на Локомотив Пловдив отговориха на запалянковците на Ботев Пловдив, които по-рано днес публикуваха материал, в който нападнаха ръководството на Локомотив (ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК).

За съжаление, отново се налага да пишем отговор на едни злобни нападки и откровени лъжи, публикувани от клуба на привържениците на Ботев. Господата хвърлят обвинения срещу нас като фенове и срещу футболния клуб Локомотив Пловдив, които сме длъжни да опровергаем.

– Относно касовите бонове: тук прозира абсолютната некомпетентност на хората, писали декларацията. Билетите на за срещите на Локомотив Пловдив са заверени, ценни книжа, предоставяни от фирма TicketPro. Ако не знаете какво означава това, моля отворете сайта на БНБ. Вероятно, ще се изненадате, че освен Локомотив, в нарушение не са и градския транспорт в България, БДЖ, Народния Театър, както и концерта на инж. Камен Донев в зала Армеец.

– За измислените допълнителни билети: това, че за гостуващата публика е имало напечатани 1200 билета е абсолютна лъжа. Не можем да имаме друг коментар за това изявление, защото то просто не отговаря на истината. Локомотив използва външна фирма – TicketPro, която напечата точно 1000 билета за гостуващия сектор. Тази бройка е много над 660-те, които Локомотив е задължен да даде на гостуващия отбор, но за това не очакваме благодарност.

– Относно билетите от 3 лева: Такива билети не са били продавани на фенове на гостуващия отбор. От снимките, които се вижда, ясно си личи, че това са билети, напечатани за трибуна Спортклуб – Сектор В на стадион Локомотив. Тези билети се продават за ученици, пенсионери и инвалиди. Достъпа до касите на Локомотив е свободен и очевидно фенове на гостите са си закупили от тях. Явно цената от 10 лева им се е сторила прекалено висока. Единственото нарушение на хората, отговорни за пропуските е, че са допуснали 10-20 фенове на Ботев с такива билети да влезнат в сектора за гости. Това е било направено с цел да се избегне излишно напрежение и да не се налага полицията да респектира гратисчии, както се случи миналата година.

– Относно цените на билетите: Гарантираме, че всички правила и разпоредби на БФС са спазени. Дори вече има и запитване от пловдивска медия, която получи отговор, че няма нарушения в ценообразуването на билетите.

Призоваваме привържениците на Ботев Пловдив да се фокусират върху граматиката в плакатите си, разпознаването на горната и долната част на знамената си, както и върху това, да набират фенове в реалния живот, а не във Фейсбук, форуми и сайтове. В днешно време, която всички медии разполагат с добра техника, наистина е лесно да се преброите. Ще ви отнеме не повече от пет минути, защото не сме много. За улеснение ви прилагаме и снимка, на която всеки един поне средно интелигентен човек може да види, че сте много под бройката от 1000 души, която афиширате.

Поздрави и успешно събиране на зимната реколта.

Организираните фенове на Локомотив Пловдив

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker