Локомотив ПловдивФутбол

Фенклубът на Локо благодари на всички, които се отзоваха да помогнат на нуждаещите се

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) благодари на всички, които отделиха от времето и от средствата си, за да помогнат на нуждаещите се по време на извънредното положение.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на привържениците без редакторска намеса:

Приятели,

Вчера изтече обявеното извънредно положение. През този труден за всички нас период ние имахме различен приоритет – да помогнем на хора в нужда с доставки на стоки от първа необходимост и дарения. В началото започнахме с едва няколко доставки – ситуацията беше нова за всички, не всеки беше готов да отвори дома си за външни хора. С всяка седмица хубавата дума за нашата работа се разпространяваше от човек на човек. И така, в края на този период ние извършвахме десетки доставки на ден. Отзовахме се на всички, не отказахме на никого.

Благодарим на всички!

Благодарим на хората в нужда, които ни повярваха, защото нашата помощ беше за тях! Без тяхното доверие усилията ни щяха да бъдат безплодни.

Благодарим на всички доброволци, че отделиха от личното си време, че се отдадоха на тази благородна кауза!

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Изключително много благодарим на World Wide Locos за сериозната финансова подкрепа, с която осигурихме пакетите за Великден на бивши и настоящи служители на клуба, за храна, консумативи и лични предпазни средства за нуждаещите се.
Горди сме, че споделяме една и съща спортна кръвна група с тях и им пожелаваме да са винаги близко до любимия си отбор, общност и град!

Благодарим на фирмите Бултекс 99 ЕООД и Дентакон ООД за осигурените лични предпазни средства, дезинфекциращи препарати и консумативи, предоставени безвъзмездно за хората на нашата първа линия! Техният акт наистина ни изпълва с увереност, че сме подходили сериозно със задачата.

Благодарим на всички познати и анонимни дарители, с чиято помощ хората в нужда получиха това, от което се нуждаеха в този труден момент!

tribunasofia

Вярваме, че сме оправдали доверието на всички! Вярваме, че примерът ни ще бъде последван, за да можем да превърнем мястото, в което живеем, в по-добро.

https://www.tribunaplovdiv.bg/бундеслигата-се-завръща-със-супер-дер/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker