Локомотив ПловдивФутбол

Фенклубът на Локомотив даде повече подробности за Черно-бяла Коледа 2017 и обяви колко члена има до момента

Броени дни преди дванадесетата поред Черно-бяла Коледа, с гордост съобщаваме, че броят на новозаписаните членове на Фенклуб Локомотив се увеличава!

С продадени до момента близо 60 платинени и над 250 стандартни карти, Черно-бялата Коледа ще бъде кулминацията на набирането на членска маса на най-стария клуб на привържениците в България. Ако още не си се записал, можеш да го направиш на 16 декември 2017 г. преди, по време и след събитието в Конгресния център на Пловдивския панаир. Доведи и приятел да го стори и да отбележим подобаващо заедно най-значимото спортно и културно събитие на Пловдив през декември!
Ще съживим най-ярките си спомени за хората, които вече не са сред нас.

Ще направим кратка разходка в историята на клуба.

Ще наградим с различни награди всеобщи любимци и легенди на клуба, изтъкнати привърженици с особени заслуги за черно-бялата кауза.

Ще се поздравим с фракциите на привържениците, които отбелязват годишен юбилей.

По традиция ще наградим футболистите в различните възрастови групи и под нестихващите аплодисменти на черно-бялата торсида ще обявим победителя в Анкетата за футболист на годината!

Но преди всичко, ще започнем с малките черно-бели герои, за които тържеството с изненади започва цял час по-рано – още в 10:15 ч.!

Очакваме ви да запеем пак песента – от 11:20 ч. когато започва същинската черно-бяла Коледа на 16 декември 2017 г. в Конгресния център на Пловдивския панаир!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker