Локомотив ПловдивФутбол

Уулвърхямптън ще съди БФС заради двете нови попълнения на Локомотив?

Ръководството на английския Уулвърхямптън смята да съди Български футболен съюз заради пратените играчи под наем в Локомотив Пловдив.

За това информира днес “Меридиан Мач”, а причината е, че преотстъпените двама футболисти в Пловдив не играха в мача с Царско село.

В момента има проблем с картотеките на Силвен Десланд и Джордън Греъм. Те бяха привлечени на “Лаута” в последните часове на трансферния прозорец в Англия. Шефовете на “вълците” са пратили всички необходими документи за картотеката на двамата, но от БФС не са ги регистрирали и за това те не можаха да вземат участие в мача с Царско село.

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович преподписа с клуба. Неговият нов контракт е за период от 3 години, съобщиха “смърфовете” на офиц…

Клубът от Висшата лига може да предяви иск за пропуснати ползи към БФС, ако техните футболисти продължават да не могат да участват в официални срещи и да се обиграват, каквато е била целта на сделката с Локо (Пд).

След консултация с юристи, ръководството на тима от “Лаута” е било уверено, че случаят им може да бъде решен от президента на родната централа Борислав Михайлов, които да разпореди служебна картотека за левия халф и нападателя.

Освен играчи от Уулвс, носителят на Купата на България взе играч и от френския Монако

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker