бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Утре сутринта решават съдбата на треньорския пост в Локомотив (Пд)!

Във вторник сутринта (18.10) ще бъде решена съдбата на треньорския пост в Локомотив (Пд), научи екипът на TribunaPlovdiv.bg.

Цялото ръководство на клуба, начело със собственика Христо Крушарски, утре от 8:00ч. ще се събере на “Лаута”, за да може на хладна глава да определи новата посока, по която ще се развива отбора.

Както вече ви съобщихме ексклузивно от “Лаута” тази вечер, настоящият старши треньор на Локомотив (Пд) Илиан Илиев анонсира своята оставка, която ще декларира пред ръководството на клуба.

Това почти сигурно означава, че до 24 часа “черно-белия” клуб ще има нов треньор.

Целият хаос тази вечер на “Лаута” се създаде след загубата на “смърфовете от Локомотив (ГО) с 1:2 в срещата от десетия кръг на Първа лига.

Както знаете, голяма група от фенове на “черно-белите” нахлу в тунела на централнатa трибуна минути след срещата и поиска обяснение за слабата игра в последните седмици.

На пресконференцията след срещата пък Илиан Илиав със сълзи на очи съобщи, че ще се оттегли от своя пост, тъй като той самият носи отговорност и поема вината за всичко случващо се в спортно-технически план с играчите.

Още по темата:

АНКЕТА: Кой е виновен за случилото се в Локомотив Пловдив

ЕКСКЛУЗИВНО! Илиан Илиев напусна Локомотив Пловдив!

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Фенове скочиха на футболисти, Крушарски едвам ги спаси

Крушарски: Това не може да продължава така, това беше!

Будна кома!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker