бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Урокът на Кристиян – урок за всички

Официалният сайт на феновете на Ботев Пловдив публикува открити редове към всички медии, фенове и читатели, за пострадалият преди дербито привърженик на клуба. Ето какво е посланието на феновете:

Изписаха се толкова много неща относно инцидента с Кристиян преди градското дерби във вторник. Най-различни медии отново искат да направят сензация с една човешка трагедия, други пък злобеят, а трети осъждат. Злобейте, осъждайте… всеки има право да говори и мисли, каквото си иска.

Да, момчето сам е направил своя избор и сам си плати скъпата цена. А колкото и хора днес да осъждат действията му, знайте – той има верни приятели, които стоят зад него и ще го подкрепят докрай. Защото Ботев Пловдив не е една футболна среща, Ботев Пловдив е магията, с която живеем всеки ден. И когато един от нас изпадне в тежка беда, ние сме до него.

Кристиян няма да бъде сам!

Невероятно за много хора (футболни и не толкова футболни, ултраси и запалянковци) – още с идването си в съзнание Кристиян не попита нищо по-различно от това, което сме очаквали от него – “Как свърши мачът” и “Кога ще му бъде занесена фланелката на Алекс Колев”.

Тя ще бъде не само безценна за него, тя ще бъде всичко за него днес!

Затова нека с лека ръка не осъждаме постъпката на момчето, което винаги е било един от нас. Той живее всекидневно, ежечасно, ежеминутно с отбора си, знае за какво се бори и какво иска.

Затова ние сега призоваваме, независимо дали става дума за “синьо-бели”, “червено-бели”, “зелено-бели” или “черно-бели” фенове –  нека урокът на Кристиян бъде урок за всеки един от вас. Но не зачерквайте толкова бързо идеологията му, както и живота на този млад човек!

Нека това покаже и на футболистите какво означава  да живееш с името на отбора си дори и в най тежките моменти. Днес ИГРАЙТЕ за Кристиян, защото той е една малка частица от стотиците, които живеят с идеята Ботев Пловдив.

Кристияне, с теб сме брат, въпреки всичко и въпреки злобата на дребните душици…

Само Ботев!

Обединени фракции “БУЛТРАС”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

8 Коментара

  1. Всички гнусни цигани, които кълнат, цял живот чешми да строят и да прегръщат стълбовете! Селска измет.

      1. Тодоре, пожелавам го само на изметта, която се радва на чуждата трагедия! Ясно ли е, циганино безмозъчен? На нормален човек не мога да пожелая нещо подобно, но на утайки като долните – ДА!

        1. Живота ми се основава върху омразата срещу буфИрите и цял гледам телевия и правя клипчета.

  2. Ами тоя вашият Кристян ако беше нацепил тая бомба на някой невинен човечец ,кво тогава става аааааа?за тва не чакаите съжаление за друсаното пироманче ,тия камикадзета да го барат с лактите сега няма значение от бели ,жълти и червени ,зелеени .стадиона т’ва не е бомбена площадка на алкайда !!!!!това са стадиони за фенове на футбола ,а не на бомби и ракети ,,,,нали се сещатеее!!!!

  3. ЦАЙСА,ПОЛУЧОВЕК,ВИНАГИ С БОМБА И НОЖ В РЪКА…..МАЛКО ТИ Е ГНУСНА СГАН,И ДВТВ РЪЦЕ ДА ТИ БЯХА ПАДНАЛИ !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker