Уникални коефициенти за 1/4 финалите в ШЛ + опция за връщане на залога ако загубиш

ОФЕРТИ ШАМПИОНСКА ЛИГА 

След кратка почивка, Шампионската лига се завръща отново с гръм и трясък. И точно по този повод, букмейкърът Betfair, който все по-сериозно влиза на българския пазар, пусна специални увеличени коефициенти за двубоите.

FB_Social_1200x628_ManCity_RealMadrid_bgBetfair предлага, коефициент от 8.0 Манчестър Сити да победи Реал Мадрид и коефициент от 6.0 Реал Мадрид да победи Манчестър Сити. Към увеличените коефициенти, всеки един регистрирал се сега, ще получи и по €2 бонус за всеки гол в двубоя и ВРЪЩАНЕ на залога, ако той е ГУБЕЩ – по този начин, дори твоя отбор, на който си заложил да загуби, ти няма да загубиш, тъй като ще ти бъдат върнати парите в акаунта. За офертата се регистрирай от ТУК и вземи увеличен коефициент по избор. 

Втората оферта е на същия принцип, но е за срещата между Атлетико Мадрид и Байерн Мюнхен.

FB_Social_1200x628_Atletico_BayernM_bg

Betfair предлага, коефициент от 8.0 Атлетико Мадрид да победи Байерн Мюнхен и коефициент от 6.0 Байерн Мюнхен да победи Атлетико Мадрид. Към увеличените коефициенти, всеки един регистрирал се сега, ще получи и по €2 бонус за всеки гол в двубоя и ВРЪЩАНЕ на залога, ако той е ГУБЕЩ – по този начин, дори твоя отбор, на който си заложил да загуби, ти няма да загубиш, тъй като ще ти бъдат върнати парите в акаунта. За офертата се регистрирай от ТУК и вземи увеличен коефициент по избор. 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker