бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Университатя Крайова иска накуп трио звезди на Ботев

Румънският Университатя Крайова ще отправи оферта за три от звездите на Ботев Пловдив. Това са румънците Александру Бенга и Сърджан Лукин, както и тунизиецът Юнес Хамза, пише “Гонг”.

Новината е на румънското издание “Газета Спортурилор”. Според него, тримата са на челните места в списъка за селекция на Университатя, но има дребни проблеми, които могат да стопират евентуални трансфери.

Вестникът посочва, че заплатата на Лукин е 15 хил. евро на месец, докато на Хамза – 20 хил. Това е прекалено много за бюджета на тима от Крайова, но ще се водят преговори.

Отделно трябва и да се платят някакви пари на “канарчетата”, тъй като не са склонни да се разделят без суми с играчите, за които платиха около 1 млн. евро през зимата. От тримата само Бенга е на път да разтрогне по взаимно съгласие, но пък той е и най-евтин.

“Газета Спортурилор” припомня, че към Лукин и Хамза имаше интерес от Стяуа миналия месец, но грандът от Букурещ се отказа да ги привлече, защото ги искаше като свободни агенти, докато Ботев не ги пусна като такива.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker