бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Умарбаев: Шансовете ни срещу Левски са 50/50, футболът без фенове не е футбол

Халфът на Локомотив (Пловдив) Парвиз Умарбаев сподели, че шансовете на “черно-белите” срещу Левски за Купата са изравнени. Той допълни още, че се надява скоро мачовете да могат да се играят пред публика, защото футболът без фенове не е футбол. Вижте какво сподели още Пара пред Спортал.

– Как поддържаш форма в този момент. Едва преди няколко дни беше разрешено да се тренира самостоятелно навън?

– От началото на карантината провеждам самостоятелни тренировки по програма, съставена от треньорския щаб на клуба.

– Как се стигна до пристигането ти в България?

– Вече 4 години съм в България. Пристигнах тук, както става при повечето футболисти. Получих оферта от Локомотив (Пловдив) и благодарение на моя мениджър се стигна до подписването на договор.

– Какво ти направи впечатление в българския футбол?

– Имам удоволствието да играя за първи път на територията на Европа след пристигането ми в България. Досега впечатленията ми са позитивни, има доста добри отбори, технични футболисти, всеки отбор се старае да играе максимално, получава се интересно първенство. Лошото в момента, което се дължи на пандемията, е освобождаването на добри футболисти от различни отбори, което според мен ще се отрази зле на нивото на първенството.

– С Локомотив спечели Купата на България преди година. Разкажи ни какво изпита, когато победихте Ботев във финала!

– Емоцията беше несравнима. Предвид факта, че финалът беше с Ботев (Пловдив), радостта на феновете след победата и енергията, която се усещаше, беше уникална.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

– Как оценяваш представянето на Локомотив във евротурнирите през миналото лято и способен ли е отборът да направи по-голям европейски поход това лято?

– Според мен имахме възможност да се представим по-добре, но повечето футболисти в отбора, включително и аз, нямахме голям опит в евротурнирите. Надявам се тази година, ако отново имаме възможност да играем, че ще се представим по-добре.

– Планирано е шампионатът да се поднови на 5 юни. Според теб как трябва да продължи?

– Смятам, че хората от БФС ще вземат най-правилното решение.

– Има ли сили Локомотив да отстрани Левски от полуфиналите за Купата на България и да защити трофея си от миналия сезон?

– След карантината не е ясно в каква форма ще бъдат отборите, имаме много малко време за подготовка. Шансовете са 50/50.

– Ти си един от футболистите с изтичащи договори в отбора. Имаш ли желанието да останеш в Локомотив още няколко години?

– В момента водим преговори с ръководството на клуба. Скоро ще разберете.

– Няколко думи към феновете на Локомотив за финал?

– Искам да благодаря на нашите фенове, от които винаги съм усещал подкрепа. Нека бъдат търпеливи. Надявам се в най-скоро време да имаме възможност отново да играем пред публика, защо футболът без фенове не е футбол.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker