Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивТопФутбол

Ултрасите на Локо и Ботев се обединиха

Привържениците на градските съперници Локомотив (Пловдив) и Ботев (Пловдив) се обединиха срещу президентът на БФС Борислав Михайлов. Агитките и на двата пловдивски клуба искат промяна в управлението на българския футбол.

“От името на една от най-големите футболни общности в България, ние привържениците на Ботев Пловдив, искаме да изразим своето разочарование и притеснение относно събитията в българския футбол в последните седмици и по-специално в БФС. Смятаме, че създалата се ситуация с начина по който Борислав Михайлов опита да се самоназначи отново за президент на централата, е крайно неприемлива и за пореден път доказваща липсата на професионално отношение към българския футбол. Поради което ние изразяваме мнение, че свикването на извънреден конгрес на БФС е крайно належащо в тази ситуация и не желаем БФС да бъде ръководен от Борислав Михайлов и неговото обкръжение.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

С тази декларация отправяме и покана към единствения официално заявен към момента кандидат за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов на среща в Пловдив при удобно за него време в близко бъдеще, за да презентира пред нас своя екип и идеи за развитие на футбола в България”, написаха запалянковците на “жълто-черните”.

Колегите им от Лаута също публикуваха своята позиция, като тя най-вече беше продиктувана от последните действия на БФС спрямо мачовете на ЦСКА 1948.

“Времето за промяна в българският футбол настъпи! И това трябва да се случи незабавно!

tribunasofia

Некомпетентността и аматьорщината продължават да бушуват по най-високите етажи на родната футболна централа. Това говорят и фактите от последните безумни и неадекватни решения относно отлагането и изиграването на оставащите мачовете от плейофната шестица на ЦСКА 1948, където пряко ощетен е нашият отбор, с които обаче се облагодетелства друг отбор – хладен полъх от едни отминали времена, които не трябва да се завръщат. БФС се е превърнало в частно дружество с неограничена безотговорност.
Оттеглянето на оставката на Боби Михайлов и самоназначението му отново за президент на БФС е неприемлива, срамна и позорна, лишена от всякакъв морал постъпка. Морал, без който няма как да изплуваме от дъното на европейския и световен футбол. Ние, от фенклуб Локомотив Пловдив, смятаме, че извънреден конгрес е крайно належащ в тази ситуация. Боби, Емо, Данчо, Венци и компания, вие показахте на цяла България на какво сте способни. Разберете, че отминаха времената, в които важните решения се взимат на маса.
bet365
Ето защо отправяме покана към единствения официално обявил се кандидат за президент на БФС Димитър Бербатов и неговия екип на среща в Пловдив, на която да изложи програмата си за развитието на българския футбол пред локомотивската общност. Българският футбол се нуждае от нови лица!”, се казва още в официалното становище на “смърфовете”.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker