ЛокомотивТопФутбол

Узунов: Локо беше водещият отбор на Пловдив доста време! Не трябва да пипат Сашо Тунчев

Ботев успя да победи Локомотив в пловдивското дерби с 2:1. „Мач Телеграф“ потърси за мнение след срещата бившия съдия Атанас Узунов.

„Ако ме питате за съдийството, то беше на високо ниво. Перфектна работа на реферите. В такива мачове има голямо напрежение. Това е дерби и е нормално да има такова. Срещата стана много интересна, особено след пропуснатата дузпа от Димитър Илиев.
Бих казал, че кулминацията беше пропускът от бялата точка на Илиев. Това повлия психологически и Локомотив се прибра назад. След това потърсиха равенството, но не успяха да стигнат до него. Допуснаха няколко грешки в защита и Ботев се възползва от тях“, започна Атанас Узунов.
„Не бива да свеждат глави в редиците на Локо. Това е мач, след това идва следващият и там гледаш да спечелиш. Трябва да вдигнат главите и да продължат напред. Локомотив беше водещият отбор на Пловдив доста време вече. Всички видяха с каква радост приеха победата феновете и футболистите на „канарчетата“.
Не трябва да им натежава на играчите и на треньорите това поражение. Да вдигат главите и да продължават напред. След сезона ще трябва да се направи селекция. Тези играчи са дали много на Локомотив, както и треньорите. Александър Тунчев и помощниците му не трябва да се пипат. Нима Тунчев отиде да бие дузпата? Те трябва да бъдат оставени да работят на спокойствие“, продължи Узунов.
„Усеща се липсата и на Георги Минчев. На Преслав Боруков му трябва време да свикне с обстановката в отбора“, завърши той.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg