бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Търси се първи “жълто-черен” успех през сезона

Отборите на Ботев (Пд) и Дунав (Русе) ще премерят сили в ранния неделен двубой от програмата на шампионата. Двата тима са пределно амбицирани да запишат първа победа през новия сезон.

На пръв поглед Ботев изглежда като фаворит в този двубой и в Пловдив се гласят за лесна победа. Истината обаче е, че Дунав е един доста неудобен противник за “канарчетата”. Статистиката между двата тима в елита е доста изравнена – 22 победи за Ботев, 16 равенства и 17 успеха за русенци.

Друг любопитен факт е, че “драконите” нямат загуба в последните си пет гостувания. Ботев пък е на обратния полюс, като загуби 4 от последните си 5 домакинства в Коматево в края на миналия сезон.

Треньорът на Ботев – Желко Петрович има доста проблеми с контузени преди днешната среща. В лазарета на пловдивчани са Зехиров, Перейра, Тонев и Василев.

В Дунав единствено Щерев ще пропусне днешния мач заради травма.

Главен съдия на срещата е Николай Йорданов, с помощници Георги Минев и Димитър Русев. Делегат на БФС е Пламен Николов, а работата на реферите ще следи Петър Петров.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker