Ботев ПловдивВ чужбинаПловдивчаниФутбол

Тухел: С Неделев и Коо конкуренцията се усили значително

Старши треньорът на Майнц 05 Томас Тухел коментира пред официалния сайт на клуба успешното начало на втория полусезон в Бундеслигата. Тимът записа две победи в първите си две срещи, победа като гост на Щутгарт с 2:1 и победа у дома срещу Фрайбург с 2:0.

Тухел заяви, че е много доволен от началото на втория дял от шампионата и се радва, че конкуренцията в отбора се е усилила през зимната пауза с трансферите на Тодор Неделев и Джа-Чеол Коо.

Двамата са и в топ 3 на най-скъпите трансфери в Бундеслигата. Коо вкара дебютния си гол за Майнц в срещата в събота срещу Фрайбург, а Неделев очаква своя дебют. Тухел на няколко пъти заяви, че не иска да рискува и ще даде нужното време на Неделев за адаптация и когато той е готов, треньорът ще му гласува доверие.

В събота от 16:30ч. Майнц гостува на Волфсбург като има шанс Неделев да попадне за първи път в групата за двубоя и да дебютира за новия си тим.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker