бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Тунчев: Напълно възможно е да има още нови играчи, към момента няма неизплатени заплати

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев за втори път е ангажиран изцяло с подготовката и селекцията на тима, след като наследи Бруно Акрапович през есента на 2020 г.

Младият специалист оправда доверието, което получи с резултатите през отминалия сезон, а сега е в навечерието на своя треньорски дебют и в евротурнирите.

В интервю за “Мач Телеграф” той коментира за свършеното през лятото, за промените в клуба и селекцията. Всичко това в навечерието на двубоя с чешкия Словачко и подновяването на родното първенство срещу Лудогорец в неделя.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Г-н Тунчев, от какво сте доволни и какво ви притеснява в края на лятната подготовка?
– Доволен съм от това, че нямаше сериозни контузии. Всички са здрави и може да разчитаме на тях. От друга страна, не ни стигна времето. Необходимо ни е повече време за обиграване. Очертава се да има доста нови футболисти сред първите 11 и те се нуждаят от по-дълъг период, за да се адаптират и да свикнат към изискванията ни.

Колко време ще е необходимо на новите хора в защита да заменят пълноценно Диниш Алмейда, Давид Малембана и Лукас Масоеро?
– Не мога да ти кажа. Но знам, че не става за седмица-две или месец… Имаме пример от предишните защитници и времето, което им трябваше, за да постигнат добър синхрон. Новите момчета имат качества и данни да успеят. Наша задача е да ги предразположим да покажат най-доброто, на което са способни. Доволен съм от това, че Милош Петрович също се върна при нас. Той не е водил пълноценна подготовка и има да наваксва, но със сигурност няма да му трябва време за адаптация. Познава обстановката и ще може да помогне и на новите момчета Биков и Крачун да свикнат.

С представянето в отбрана ли са свързани основните ви притеснения преди първите официални мачове?
– Да. Но и това, че някои от лидерите се присъединиха към подготовката по-късно, защото преди това имаха ангажименти към националните отбори – Митко Илиев, Карагарен, Минчев, Витанов, Умарбаев. Имаше и някой дребни проблеми, които нарушиха ритъма на някои момчета. Това не са оправдания, а съпътстващи всеки един отбор неща, които просто отчитаме.

Усещате ли някаква промяна в управлението на Локо (Пд), след като Христо Крушарски обяви, че е намерил партньори, които да му помагат и те вече са част от Управителния съвет?
– Определено има промяна. Усеща се по-голяма сигурност. Разбира се, уточнявам, че аз и преди това бях спокоен. Новите хора са доста ангажирани. Говорил съм с директорите. Искат да подобрят организацията в целия клуб и това ще е добре за всички.

Дълго се коментираше темата, че ръководството дължи суми на играчи, треньори и служители, може ли да се каже, че започвате новия сезон на чисто?
– Да. Към момента няма неизплатени заплати и всичко е нормално. Случвало се е да има забавяния, но те винаги са били изчиствани в рамките на нормални периоди и не са прехвърляни от сезон в сезон. Далеч не сме единственият клуб с подобни проблеми, има ги по цял свят и особено в този момент това е нормално. Със сигурност това са вътрешни теми, които не е необходимо да се коментират от хора извън клуба.

В момента кой носи голямата отговорност по селекцията, кой предлага, одобрява и решава дали някой да бъде привлечен?
– Нормално е да съм аз. Новите директори също предлагат имена. Коментираме ги, преценяваме кои могат да дойдат при условията, които може да си позволим. Нямам контакти с кой знае колко агенти, но имам приятели, които ми предлагат различни футболисти и всеки ден ми пращат по някое име и видео. Говорим постоянно, обсъждаме… Има близки до новите хора в клуба, с които контактуваме по-често.

bet365
Конкретно за бившия вратар на Байерн Лукас Редер чия е заслугата да се озове на Лаута?
– Дойде благодарение на новите партньори на г-н Крушарски. Те ми го предложиха, Стоян Колев го одобри и сега вече е при нас.

Към този момент той или Илко Пиргов ще е титуляр под рамката?
– Все пак на Лукас му трябва още малко време да свикне с новите си съотборници и с нашата игра. Наистина има респектираща визитка, но в последно време не бил на нивото, което на самия него му се иска. Той е само от десетина дни с нас. От това, което виждам, се справя доста добре. Последното решение го има Стоян Колев. Изцяло му се доверявам за избора на вратари. В деня на мач говорим с него. Той е специалистът.

Какви нови футболисти искате да вземете още и до колко е реално да има нови трансфери?
– Напълно е реално. Има доста време до затварянето на трансферния прозорец и имаме нужда от подсилване. Сега има две момчета на проби (б. а. – Венсан Марсел и Джон Пол). До два-три дни ще преценим кой ще остане. Има позиции, на които търсим повече конкуренция. Защитата вече е окомплектована, сега основното е да вземем нов нападател и хора за фланговете.

Какъв е шансът към този момент Митко Илиев, Георги Минчев и Бирсент Карагарен да преминат в други клубове?
– Аз не мога да кажа на сто процента. Не знам да има оферти. Със сигурност информациите, че тоя го гледат, друг го искат им се отразяват на концентрацията. Говорих с тях за това, че трябва да са съсредоточени върху това, което правим сега и което ни предстои. Искам ги отдадени на сто процента, защото са много важни за нашия отбор. Разчитам на тях и съм сигурен, че те ще дадат всичко от себе си в предстоящите мачове.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Хипотетично как може да замените футболисти с подобно влияние?
– Трудно. Но няма смисъл коментираме хипотези, нека видим какво и дали ще се случи. Отново ще ни трябва време. Определено към момента май това е най-големият ни съперник. Трудно ще е и без Диниш, и без Момчил, но така е във футбола. По принцип няма незаменими.

Приемате ли за реално предизвикателството, което Христо Крушарски отправи с обещанието, че отборът ще се бори за титлата? Още повече в контекста на дербито с Лудогорец, което е още в първия кръг.
– Ние играем за победа във всеки мач. Дали ще се борим за титлата, или за нещо друго, ще зависи от резултатите и от това как ще изпълним задачите си на терена. За Лудогорец ще мислим след двубоя със Словачко. В първия или в последния кръг няма значение. Това е най-добрият отбор в България. Успявали сме да ги побеждаваме. Правим силни мачове срещу тях и се надявам тази тенденция да продължи и през новия сезон и да бъдем още по-успешни.

Как оценявате представянето на юношите, които бяха с вас по време на подготовката, и може ли да очакваме някой от тях да получи по-сериозна роля в мъжкия тим през новия сезон?
– Добре са. Някои изкараха втора подготовка с нас. Виждаме израстване, но още са далеч от нивото, което показва Локомотив. За някои от тях е по-добре да се обиграват и да трупат опит в мъжкия футбол и затова преценихме, че ще е по-добре да ги пратим във втория отбор. Там ще отидат Петър Петров и Алекс Колев, защото те вече нямат право да играят при юношите, а в първия отбор няма как да им гарантираме необходимото им игрово време.

Как избрахте Краси Петров за нов помощник в щаба и стигна ли до вас слухът, че той може да ви замени начело на тима?
– Краси Петров аз си го избрах. Разговарях с един мой много близък приятел. Той ми сподели, че е свободен и го препоръча като добър специалист. Помолих го да го попита дали иска да дойде при нас. Ние сме млад екип и искаме да се учим един от друг. Да сме си полезни. За другото всеки може да си коментира, каквото иска. Аз не се занимавам със слухове. Такива като този само могат да ме забавляват. Ако е верен, ще излезе, че аз съм си избрал заместникът.

Докъде стигнахте с курса за ПРО лиценз и от кой се учите най-много в треньорската професия?
– Курсът си върви. Още малко и ще го преполовим. Година и половина е. Иначе се уча най-много от хората, с които съм работил. И добро, и лошо, от всеки се взима по нещо. Става въпрос за моите треньори като играч, а и за тези, при които работих като помощник. Продължавам да се уча и сега. Постоянно си говорим и обсъждаме. Мисля, че това е правилният път. С колегите от курса също си помагаме.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker