Локомотив ПловдивФутбол

Три плана за бъдещето на “Локо” (Пд)

Новите собственици на “Локомотив” (Пд) в лицето на сдружение “Обединение за Локомотив” са изготвили 3 плана за бъдещето на клуба, по които ще се работи. Те са свързани с осигуряването на финансирането и респективно по-розови дни за “Локото”. Организацията, оглавявана от Николай Неделчев, получи мажоритарния пакет акции, след като в сряда сдружение “Бъдеще за Локомотив”, което управляваше от миналото лято, прехвърли своите 97%.

Новата власт на Лаута има 3 стратегии за близкото бъдеще. Николай Неделчев вече работи по първия и най-желан вариант от тях. Както “7 дни спорт” информира, вчера привечер той замина за италианската столица Рим, за да търси нов собственик за “Локомотив” (Пд). По време на разговорите си на Апенините Неделчев се надява, ако не успее да доведе нов финансов благодетел, поне да се опита да договори осигуряването на сериозен генерален спонсор. План “Б” е свързан с осигуряването на издръжката на клуба чрез набавянето на няколко по-сериозни спонсора, сключване на рекламни договори, чрез които да бъде осигурен бюджетът за предстоящия сезон. Последната опция – план “В”, е сдружението да се нагърби с издръжката на “Локомотив”, набирайки необходимите средства по няколко направления – членски внос, продажба на билети, търговия с фенски артикули, различни рекламни договори, макар и за по-малки фирми, и т.н. При този вариант ще се разчита и на постъпленията от тв права.

– Нашата цел не е да управляваме клуба, а да намерим подходящ инвеститор, който да придобие собствеността върху клуба. Силно се надяваме да се реализира план “А”. Другите два варианта са взаимносвързани и успешното им развитие зависи до голяма степен от фенската маса на “Локомотив”. Необходимо е “черно-бялата” общност да се обедини и да се завърне на стадиона, подкрепяйки отбора от трибуните на Лаута. Присъствието на около 5 хил. наши привърженици на всеки домакински мач ще носи добри приходи в касата на клуба, които ще бъдат използвани като част от средствата, необходими за издръжката на “Локомотив”, обясни пред “7 дни спорт” председателят на сдружение “Обединение за Локомотив” Николай Неделчев.
Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker