ВолейболМарица - жени

Три маричанки стигнаха до финала на Мис BGvolleyball.com

Цели три състезателки на Марица (Пловдив) са с реални шансове да спечелят титлата Мис BGvolleyball.com в конкурса, организиран от специализирания волейболен сайт. Милена Димова, Силвана Чаушева и Силвия Андрееваса сред десетте волейболистки от последния сезон на НВЛ, които успешно прескочиха първия кръг и останаха в борбата за короната.

Още една маричанка – Ана Радичева, бе сред номинираните от BGvolleyball.com за участие в конкурса, но тя завърши на шестнадесето място и не се класира за финалната фаза. Прави впечатление, че сред номинациите не попадна и Диана Малинова, която два пъти бе обявявана за Мис Купа България от същия сайт, но според регламента на конкурса медията избра по четири състезателки от всеки елитен български отбор и съответно нямаше как всички красиви маричанки да бъдат номинирани.

Преди началото на втората фаза BGvolleyball.com публикува интервюта с десетте участнички, включително и трите момичета от Марица тук (Милена Димова), тук (Силвана Чаушева) и тук (Силвия Андреева).

Потребителите на сайта имат възможност да дадат своя глас до 30 септември 2014 година включително, след което ще стане ясна и носителката на короната. Сред конкурентките на Милена, Силвана и Силвия са три състезателки от ЦСКА-Демакс (София), две от Казанлък Волей (Казанлък) и по една от Славия-СУ (София) и ЕПУ (Перник).

Своя еднократен глас можеш да подадеш и ти тук.

volleymaritza.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker