бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Трима, спечелили Купата за Локомотив Пд, гледат на живо мача с Търнава

Трима от героите на Локомотив Пловдив във финала за Купата на България срещу Ботев се връщат днес отново на Лаута, за да подкрепят бившия си тим. Това са защитниците Димитър Везалов и Асен Георгиев, както и халфът Янко Ангелов.

Те вече са футболисти на втородивизионния Хебър, но днес ще стискат палци за черно-белите срещу Спартак (Търнава). Двубоят от втория предварителен кръг на Лига Европа е тази вечер от 20,30 часа на стадион “Локомотив”.

Тримата футболисти бяха приятно изненадани от фенската организация “World Wide Locos”, в която членуват локомотивци, живеещи в чужбина.

Ето какво обявиха от WWL:

“Първите сдобили се с кратката историческа книжка – “Бесика / Спортклуб” са носителите на Купата на България, доскорошни футболисти на Локомотив Пловдив Асен Георгиев, Димитър Везалов и Янко Ангелов. Те ще са сред нас на стадиона, за да подкрепят своите колеги. Благодарим ви, момчета !

Книжката ще може да се закупи днес преди мача, на стадион “Локомотив” срещу символичната цена от 1 лев!

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker