бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Тримата играчи на Ботев тренират на облекчен режим

Трима футболисти на Ботев (Пловдив) се подготвяха на облекчен режим по време на тренировката във вторник. Бразилецът Артур Енрике въобще не се включи в заниманието на съотборниците си и въртеше обиколки на съседния терен. Левият бранител, който пропусна гостуването на Славия, продължава да лекува разтежение и шансовете му да бъде на линия за двубоя с ЦСКА са нищожни.

Основната част от тренировката пропуснаха още Вандер и Ромарио. Двамата взеха участие в някои от упражненията, но по време на игровата част от заниманието се присъединиха към Артур и довършиха с праволинейно тичане. Бразилското крило на “канарчетата” има проблем с адуктора, който стана причина за принудителната му смяна срещу Славия, докато Ромарио е с болки в бедрото. Състоянието на двете крила ще бъде следено изкъсо до двубоя с ЦСКА.

Всички останали футболисти в лагера на “жълто-черните” са здрави и тренират пълноценно за срещата от 20-ия кръг в първенството. След заниманието във вторник отборът направи процедури във възстановителния център на клубната база, а в сряда следобед е последната тренировка преди срещата с “армейците”.

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker