бетано най-добър сайт за слот игри
ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Треньор от ДЮШ на Локо подаде оставка заради спонсор, родителите скочиха с декларация

Школата на Локомотив (Пловдив) в последните години бе разкъсвана от какви ли не скандали. Днес на яве изкочи още един такъв, след като един от треньорите подаде своята оставка. Ако предни си тръгваха заради разногласия с дадени фигури в клуба, то сега Георги Недевски си тръгва заради конфликт със… спонсор.

Родителите на набор 2004 обаче застанаха зад него и подадоха в канцелариите молба до собственика Христо Крушарски, в която заявяват, че Недевски трябва да продължи да тренира децата им и ако трябва ще откажат всякаква финансова помощ.

TribunaPlovdiv.bg публикува декларацията на родителите без редакторска намеса:

ДО Г-Н КРУШАРСКИ И ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА ПФК“ЛОКОМОТИВ-1926“ ПЛОВДИВ

ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕЦА НАБОР 2004 ОТ ПФК “ЛОКОМОТИВ-1926 “ -ПЛОВДИВ

УВАЖАЕМИ Г-Н КРУШАРСКИ ,

Родителите на деца набор 2004 с притеснение се обръщаме към Вас и цялото ръководство на клуба , тъй като с огромна изненада разбрахме за предстоящо освобождаване на г-н Георги Недевски като треньор в ДЮШ на клуба.

С настоящата декларация бихме искали да изразим категоричната си подкрепа за г-н Недевски и бихме желали той да продължи да бъде треньор на набор 2004 на Локомотив Пловдив.

Искаме да заявим, че откакто пое тренировките, се вижда огромна положителна промяна в децата по време на тренировъчния процес. Всички деца тренират с огромно желание, настроение и себераздаване. Колективът в отбора е сплотен повече от всякога. Както родителите, така и децата сме на категоричното мнение, че г-н Недевски е специалистът, който би постигнал най-добрите резултати в развитието на децата на Локомотив в набор 2004.

Професионалните качества и педагогическите му умения, които му дават възможността да работи по възможно най-добрият начин с децата, са достойни за уважение и трябва да бъдат оценени правилно така, че да не изпуснем с лека ръка един от най-големите специалисти в град Пловдив в детско-юношеcкия футбол.

В набор 2004 има доста талантливи деца, които са желани от школите на Ботев, Левски и Лудогорец. Всичко това е показателно за високото ниво, което притежава школата, а сега с поемането на набора от специалист като г-н Недевски развитието на децата ще продължи само и единствено нагоре.

Вярваме, че именно той е най-добрият вариант за треньор на децата, на които предстои участие догодина в новата елитна група U15.

Към настоящия момент сме изправени пред кръстопът , при който от вас зависи дали с помощта на специалист като г-н Недевски отборът ще продължи да се развива в положителна посока, или след приключване на сезона рискуваме част от децата ни да заминат далеч от техния дом Локомотив.

Личните конфликти между един от спонсорите на школата и треньора, които не са тайна за никой, не бива да се отразяват върху работата на треньора и развитието на талантливите деца в школата , които защитават името на клуба и в частност и Вашето име. Ние сме благодарни и оценяваме високо подкрепата, която оказва спонсорът на ДЮШ, но тя не трябва да оказва влияние върху тренировъчния процес и изборът на треньори в школата.

За качествата, отдадеността и желанието за работа на г-н Недевски като треньор е излишно да говорим. Тук ще добавим, че в школата на Локомотив г-н Недевски работи не само с децата от набор 2004, но и помага активно в тренировъчния процес и по време на футболните срещи на набори 2008 и 2009.

Родителите на набор 2004 изразяваме готовност при необходимост да окажем финансова подкрепа , за да бъдат покрити изцяло финансовите изисквания на г-н Недевски така, че клубът да не бъде натоварен допълнително.

Знаем, че при добра воля всеки проблем има решение и се надяваме, че Вие и ръководството на клуба ще вземете правилното решение , което да е в полза на Локомотив и най-вече на децата, а то е свързано според всички нас с оставането на г-н Недевски като треньор!

Молим за вашата спешна намеса, тъй като договорът на г-н Недевски изтича на 09.04.2017г.

НЕКА ДАДЕМ ШАНС ЗА ДОБРО БЪДЕЩЕ НА НАШИТЕ ДЕЦА В ШКОЛАТА НА ЛОКОМОТИВ!

От родителите на набори 2004, 2008 и 2009

Фенклубът на Локомотив: Лаута се управлява от хора, които страдат от липса на адекватна (само)оценка

Фенклубът на Локомотив: Лаута се управлява от хора, които страдат от липса на адекватна (само)оценка

Фенклубът на Локомотив: Лаута се управлява от хора, които страдат от липса на адекватна (само)оценка

Подобни

6 Коментара

  1. Маслара много добре им го каза родителите се самозабравеха ами за карайте си децата където желаете кой ви спира но да защетавате един човек със съмнителни качеста мойте извинения я да каже треньора колко години е на Лаута и колко момчета откри и ги прати към големият футбол и колко избягаха заради него пък и сметка на спонсора държи айде вънка

  2. Това ръководство е тотално неадекватно и подчинено на Рефана.Така нищо няма да постигнем.Всички ще си махнем децата в скоро време от клуба

  3. Уникален специалист е това злобно и комплексирано недоразумение ,като изгоните ще седи без работа защото е уникален СПЕЦИАЛИСТТТТ

    1. Ша назначим Любо Бурнарски – той не е анонимник.. Голям специалист – все треньор в Локото му се ще – другаде никой не го знай къф е, ама специалист и анализатор страшен – и сол-ташак на Рефана.

  4. ЕЙ такава им е цялата работа, ще изгонят един доказан локомотивец и специалист и ще докарат някой анонимник от Сокол Марково.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker