ДюшЛокомотив Пловдив

Треньор от ДЮШ на Локо (Пд): Благодарим на феновете за подкрепата

Наставникът на родените през 1998/1997-та-а година Кириякос Георгиу в ДЮШ на Локомотив (Пд) изрази благодарността си от подкрепата, която получават той и неговите играчи от феновете на отбора, пише официалният сайт на “черно-белите”.

,,Миналата неделя на стадион “Лoкомотив” отборът на Локомотив – Пловдив U19 изигра мач от ключово значение  срещу  Ботев (1:1). Тази точка е изключително важна за отбора, който полага всички усилия, за да подсигури мястото си в елитната група.

В неделя момчетата се бориха мъжки, показвайки равностойна игра, като голяма беше заслугата на многобройните фенове, които ги подкрепяха изключително ентусиазирано. По този повод, искам да изкажа своята благодарност на всички онези, които дойдоха на стадиона, подкрепиха мен и отбора и бяха 12 играч на терена.  Надявам се да имаме вашата подкрепа и занапред”, заяви специалистът.

fenove

Феновете показаха, за пореден път, че класирания и звездни селекции са на заден план, а подкрепата 90 минути, че и дълго след това, изразяват любовта към черно-бялата идея – Локомотив Пловдив.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker