ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Треньор в Реал Мадрид ще изпитва наставници на „Лаута”

Треньорът от академията на Реал Мадрид Александър Дюлгеров ще изпитва специалистите от школата на Локомотив Пловдив, пише “Тема Спорт”.

Дюлгеров, който от 17 години работи в академията на Реал, ще проведе теоретичен тест на кандидатите за нови треньори в ДЮШ на черно-белите. Това ще стане на 5 и 6 декември.

Първоначално бе обявено, че изпитът ще бъде проведен от представители на треньорската школа на БФС в София, но заради ангажираността им провеждането на конкурса бе отложено с няколко седмици.

В крайна сметка от клуба са потърсили контакт със специалиста от испанския гранд, който ще проведе теоретичната и практичната част от конкурса на високо европейско ниво. Освен че ще помогне при селектирането на треньорите в ДЮШ през пролетта, Дюлгеров ще сподели знанията си чрез изнасянето на лекции и практически упражнения.

В същото време старши треньорът на Локо Пд Александър Станков разкри защо лидерът на тима Мартин Камбуров е бил заменен на почивката на мача с Лудогорец.

„Мартин получи мускулно разтежение и се оплака от дискомфорт. Предпочетох да го заменя, за да не го рискувам и да стане някоя беля”, каза специалистът. Той е дал два дни почивка на своите, които подновяват тренировки утре.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

 

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker