Локомотив ПловдивФутбол

Треньорите на Черно море поискаха 41 бона от Локомотив Пловдив

Тежките дни и несигурността за близкото бъдеще на Локомотив продължават. Клубът е изпаднал в тотален колапс, тъй като президента Константин Динев го няма повече от месец на Лаута и не е дал индикации какви са намеренията му. Динев виси на работниците си от миналия сезон по 3 заплати. На практика чернобелите нямат представителен отбор, защото който от футболистите поиска, може да разтрогне договора си по вина на клуба без проблем, пише “Марица”.

Голямата новина на Лаута вчера бе пристигането на 2 факса от бившите треньори Александър Станков и помощникът му Жикица Тасевски. Старшията Станков поиска клубното ръководство, което и да е то да му изплати дължимите 32 хиляди лева. 49-годишният специалист претендира, че това е общата сума, която Коко Динев му дължи. Знак, че е жив подаде и първият асистент на Сашо Станков Жикица Тасевски. Македонецът, който мистериозно си събра багажа и си тръгна преди гостуването от последния кръг на миналия сезон, иска да му се изплатят 9 хиляди лева. При пълния хаос на Лаута нямаше кой да му потърси отговорност защо не се е явил за официално среща, при положение че не е разтрогнал договора си и трябва да изпълнява задълженията си до края на контракта. Станков и Тасевски вече са тандем в Черно море. Бившият селекционер на младежкия национален отбор пое тима от стадион Тича и взе за помощник македонеца.

baner tribuna plovdiv pod statiite-2

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

3 Коментара

  1. Това са номера на Тото Динев, който се запъва, като магаре на мост и не иска реално да напуска Локомотив!По този начин прави мръсно на Бонев и Наско, които преговарят с различни бизнесмени проявили интерес да помогнат на Локомотив в този труден момент.Тото прави всичко възможно да накара хората имащи желание да помагат на Локомотив да се откажат.Чрез свои лакеи бизнесменът от гр. Сандански ще прави опит да саботира всякакви преговори за покупката на Локо Пд. Сега ще са Станков и Тасевски, после ще са различни футболисти, които ще изскачат на всяка крачка, и ще търсят пари.По този начин санданският бизнесмен познат с комарджийския си нрав, ще се опитва да сплаши евентуални инвеститори на “Лаута”

    1. Аз предлагам, да очредим при Нежния една каса и който иска да получава пари от Локомотив, а не истиският длъжник Коко, да казва удобен час и да престигаме да му ги дадем, може и лихвите да му изплатим!

  2. Ей комарджията, оди надоле до Петрич и си ги взимай парите от мъжа ти ве педал смотан. Щом се ебеш с Коко и шофьора му, какви пари търсиш от Локомотив. Ако те не те ебат добре, ми ела в пловдив и за парите ще забравиш и за Коко и за хазарта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker