ВолейболНационали

Тошко Алексиев се завърна в игра, България на гейм от класиране за Мондиала

Капитанът на националния отбор на Тодор Алексиев се завърна в игра в срещата от световните квалификации в Опава – Чехия срещу Холандия. Националите спечелих с 3:0 в отделните части 25:19, 27:25 и 25:14.

С тази победа  България трябва да спечели само един гейм утре срещу домакина Чехия, за да си осигури участие на Световното първенство.

Вчера националите разбиха Кипър с 3:0 (25:18, 25:19, 25:5) в срещата не взеха участие пловдивчаните в отбора Николай Пенчев и Тодор Алексиев, като капитанът на националния отбор получи почивка.

Днес Алексиев игра и записа 13 точки, като само Цветан Соколов записа повече точки 19. Ники Пенчев  влезе в игра като резерва, но не беше за дълго на корта и не записа точка.

Утре от 19:30ч. България ще изиграе последната си среща срещу домакините от Чехия, като националите трябва да спечелят само гейм, за да си осигурят място на Мондиала.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker