Локомотив ПловдивФутбол

Тотален крах за Локомотив! Пирин натупа безидейните “смърфовете”

Локомотив Пловдив допусна втора поредна загуба в ”А” група днес. Момчетата на Христо Колев – Бащата показаха повече от безидейна игра и заслужено загубиха с 3:0 от Пирин. Домакините наложиха играта си през целите 90 минути и абсолютно заслужено грабната трите точки.

”Черно-белите” играха и с човек по-малко след като Христо Стамов бе изгонен заради два жълти картона. Извън сметките за срещата бяха контузените Николай Димитров, Кирил Котев, Игнат Дишлиев, Йоан Ласиман, Емил Гъргоров и Димо Бакалов.

Двубоя започна със страхотна възможност за гол на Локомотив още в 3-ата минута, но бе вдигнат флаг за засада.

В 16-ата минута Крум Стоянов получи жълт картон за фаул срещу Маркиньос. След изпълнението на нарушението домакините не успяха да се възползват от разбъркване в наказателното поле на “смърфовете”.

Пет минути по-късно пловдивчани имаха нова сериозно положение за гол. Мартин Камбуров напредна и остана сам срещу вратаря на домакините, който улови ударът му.

Пирин организира добра атака и Тодор Траянов отправи удар от извън наказателното поле, който бе уловен без проблем от Ел Харуби. Едва минута след това отново Траянов стреля, но този път ударът му бе далеч по-добър и Ел Харуби със сетни усилия успя да избие.

Така на полувремето двата отбора се разделиха при нулево равенство.

Второто полувреме започна с притенции за дузпа за игра с ръка на Крум Стоянов в наказателното поле на Локомотив. Главният рефер на срещата Стефан Павлов не посочи бялата точка.

Веднага след това Дюгеров получи добро подаване от Тошев, финтира Ел Харуби и на останалата празна врата той не успя да отбележи.

Логичното се случи в 56-ата минута. След тоталната си доминация през второто полувреме домакините отбелязоха. Мартин Тошев свали с глава добре на Александър Дюгеров, който стреля, но Ел Харуби изби, а при добавката Тошев откри резултата за 1:0.

Четири минути след това Христо Стамов извърши фаул и остави Локомотив с човек по-малко на терена, след като получи втори жълт картон.

Пирин стигна и до второ попадение в 62-ата минута. След центриране от корнер Александър Башлиев бе оставен тотално непокрит, той стреля с глава, а топката се удари в Пламен Крумов и след това попадна в мрежата на Ел Харуби за 2:0.

В 69-ата минута отново Камбуров имаше шанс да отбележи, но ударът му срещна тялото на играч на домакините. Последваха нови две атаки на “орлетата”, които като по чудо не завършиха с гол.

Старши треньорът на Локомотив Христо Колев направи последните си две смени в 79-ата минута. Бирсент Карагарен и Дани Кики влязоха на мястото на Боне и Балдовалиев с идеята да раздвижат нападението на “смърфовете”, но без успех.

Четири минути преди края, Пирин вкара и трето попадение. Защитата на гостите за пореден път остави играч непокрит и това бе Благой Наков, който без проблем реализира за крайното 3:0.

С тази загуба Локомотив остава на седмото място с актив от 21 точки на четири от шестия Славия и на три от деветия Ботев Пловдив. Това бе и загуба номер седем като гост на Локомотив, която тотално заби “черно-белите” като последни в класирането по взети точки като гости.

Стартовите състави на двата отбора:

Пирин: Костов, Башлиев, Садев, Николов, Дюгеров, Сандански, Жуниор, Траянов, Костадинов, Карапетров, Тошев.

Локомотив Пд: Харуби, Крумов, Тунчев, Стамов, Стоянов, Траянов, Велев, Боне (Карагарен 79′), Дюфо (Вълчев 64′), Камбуров, Балдовалиев (Дани Кики 79′)

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

11 Коментара

  1. Който не играе сьс сьрце и душа за любимия ми отбор ще се сьжелява ..този дюфо ако го барна ще го остава по маратонки

  2. НЕ СЕ ПРЕБИРАЙТЕ В ПЛОВДИВ МИШКИ ТАКИВА ЕЙ ПАШЕВ ОСТАВАЙ В ТВА СЕЛО ДА ТЕЙБА В ШУМКАРА !! ПОДАВАЙТЕ СИ ОСТАВКАТА НЕЗАБАВНО ИЛИ ВИКАШ СЕГА ИМА ПАРИЧКИ ЩЕ ЛАПАМ ДОКАТО МОГА НЕ СИ ПОЗНАЛ ОБАЧЕ СМЕШНИК … ВЬН ВЕДНАГА ВЗИМАЙ СИ БОНЕТА ФРАНСЕТА И ДА ВИ НЯМА ДА НЯМА ТУПАЛКИ ….

  3. какво правим с тия бездушници?! групировките къде са в момент, в който са повече от нужни?! Среща с играчи, ръководство?!

  4. Кога се пребират тея смешници нека ги посрещнем добре заедно с тези който са отговорни за този позор !! Взехте заплати разходихте се до благоевград и сега Галакси нали бездарници… Крайно е ВРЕМЕ ТЕЗИ ФРАКЦИИ ДА ГОВОРЯТ НА ВИСОК ТОН С ТЕЗИ БАЛЕРИНКИ И ГОСПОДИНА КОЙТО УЖ СЕ ВОДИ ТРЕНИОР !!!!!

  5. НЕЩАСТНИЦИ КЪДЕ СТЕ БЕ???КЪДЕ СТЕ ОЛИГОФРЕНИ ТАКИВА КОИТО МИНАЛИЯ ДЕН ГЛАСУВАХТЕ В АНКЕТАТА ЧЕ БАЩАТА ТРЯБВАЛО ДА ОСТАНЕ?КЪДЕ СТЕ ОЛИГОФРЕНИ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker