ЛевскиПърва Лига

„Торсида Кюстендил“: Тити, всички помним, че през 2004г. беше фен на Локо, подкрепяше и жълтите от Пловдив

Феновете на Левски от „Торсида Кюстендил“ призоваха собственика на клуба Наско Сираков да наруши мълчанието си и да сложи край на опитите да се разедини за пореден път „Синя България“.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

„С тревога, учудване и огорчение установяваме, че от известно време насам започва да избухва конфронтация и съпротива срещу този, който върна усмивките по лицата ни, който вдъхна нова надежда на Синя България.

От грубото саботиране на идеята за сдружението „Левски на Левскарите“, приета от Мъри Стоилов и Иво Иваков като изключително важна кауза, до провокативните и недобронамерени изяви в социалните мрежи и медиите. Действия, предприети от хора, чиито спартаклийска същност и светоусещане не могат да бъдат прикрити. Очевидно апелът на Мъри за изваждане на показ на „кирливите ризи“ не се харесва и среща сериозен отпор.
Ето защо ние от „Торсида Кюстендил“ искаме да заявим своята безусловна и пълна подкрепа към Станимир Стоилов, като изцяло заставаме зад изразяваната от него позиция относно необходимостта от пълна прозрачност и откритост – за миналото, настоящето и бъдещето на „Левски“. Призоваваме ръководството на клуба и в частност неговия председател на НС и мажоритарен собственик Наско Сираков ясно и категорично да демонстрира и покаже своето отношение към злонамерените лица, групи, групички и странички, които ежедневно пропагандират разединение сред „синята“ общност и сеят омраза един към друг между привържениците на „отбора на народа“, които директно или индиректно застават срещу човека, изправил с неистови усилия „Левски“ на крака.
И накрая. Тити, всички знаем че за теб златният дъжд от пари на нечии олигарси е по-важен от морала и честността. На всички ни е ясно и помним как целуваше петолъчките, как през далечната 2004г. беше фен на Локомотив, как подкрепяше Цветан Василев и жълтите от Пловдив, как ни убеждаваше колко велики са поставените с цел облага от клуба собственици на Левски и много други твои лицемерни изпълнения! Затова най-добре е да ни освободиш от присъствието си и да се правиш на клоун някъде другаде“, написаха феновете.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker