бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Тони Велков: Името на Ботев Пловдив достатъчно добре говори за това какво се очаква от мен

Антон Велков заяви, че не приема като крачка назад в кариерата си това, че ще е помощник-треньор на Ботев. Както е известно, в началото на сезона той бе начело на Марек, но бе освободен заради слабите игри и резултати на тима.

“Името на Ботев Пловдив достатъчно добре говори за това какво се очаква от мен. Щастлив съм, че влизам в щаба на Вили Вуцов. Надявам се моето идване да бъде оправдано с резултати. Имаме отбор, който реално трябва да се развива. Отговорността е доста голяма. От началото на първенството самите футболисти и екипът направиха така, че очакванията да има сривове в Ботев да не се оправдаят. Това е радващо и говори за добър потенциал”, каза Велков пред “Тема Спорт”.

“Познавам Ботев, даже съм разузнавал отбора, когато трябваше да играем срещу тях с Марек. Поводът да приема бе предложението от Вили Вуцов, а причините да се съглася са доста – потенциалът, историята, публиката, базата… Всичко е доста задължаващо. Слизането от старши треньор към помощник е като това ние да убеждаваме футболистите, че няма титуляри и резерви. Това е уважение към професията. В никакъв случай не мисля, че позицията, която ще заемам в Ботев, ме ощетява. Все пак доста специалисти стоят без работа, като си мислят, че велики клубове ще ги поканят. А аз съм работил и във В група, с Видима-Раковски, така че уважавам си професията и се радвам, когато мога да я практикувам”, завърши Велков.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker