бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Това е Верея

Верея беше изтеглен за съперник на Локомотив Пловдив в 1/16 в турнира за Купата на България. TribunaPlovdiv.bg ще Ви представи кратка визитка на тима от Стара Загора.

Верея Стара Загора е тим основан през 2001г. в момента тима е собственост на “Трейс груп”, който е и основен спонсор на тима. Клубният стадион на тима се казва “Трейс арена” и се намира в кв. “Кольо Ганчев”. Тимът започва от областните групи, а през сезон 2005/2006 влиза за първи път в историята си в Югоизточната “В” група.

През сезон 2013/2014 тимът записва двата си най-големи успехи в кариерата. Отборът първо печели Купата на Аматьорската футболна лига, след като побеждава Миньор Перник с 2:0, а финалът се играе на клубната база на Ботев в Коматево. Няколко седмици по-късно става ясно, че Верея печели служебна промоция в “Б” група, след като е завършил трети във “В” група и успява да изпревари заради по-добри показатели Оборище Панагюрище от Югозападната “В” група.

В момента треньор на тима е Господин Мирчев.

Президент е Галин Михайлов. Най-опитният в тима е бившият национал и играч на Литекс и Славия Живко Желев.

Любопитни факти:

– Във Верея играе бившият играч на Локомотив Цветелин Радев.

– Нападателят на Локомотив Бирсент Карагерен е бивш играч именно на Верея.

– В тима има и двама юноши на градския съперник Ботев това са халфът Константин Атанасов и вратарят Росен Андонов, който е под наем в тима.

– В официален мач двата тима не са се срещали досега, но през лятото изиграха контрола на стадион “Трейс арена”, която беше загубена от Локомотив с 1:2. Голът за Локомотив отбеляза Георги Вълчев, а за Верея настоящия играч на “смърфовете” Бирсент Карагерен и Стелиан Евтимов.

Срещата между Верея и Локомотив ще се играе най-вероятно на 24 септември от 16:00ч. на стадион “Трейс арена” и срещата е на директна елиминация без втори двубой.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker