бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Титюков: Ще направим всичко възможно, за да модернизираме “Колежа”

Заместник кметът на спорта Георги Титюков даде интересно интервю, в което сподели, че общината ще направи всичко възможно, за да се реализира модернизацията на стадион “Христо Ботев”:

“Запознати сме с желанието на Ботев за прекратяване на концесията за стадион “Христо Ботев” и обявяване на нова зала. Провеждали сме срещи за стадиона, но смятам, че е редно не ние, а те да коментират желанията си в детайли.

От Община Пловдив ще направим всичко възможно, за да може да се реализира проекта за изграждането и модернизацията на стадион “Христо Ботев”. Няма вариант просто концесията да се прехвърли на друго дружество. Трябва да се прекрати и да се обяви нова.

Предметът обаче трябва да бъде същият – стадионът. Ще се опитаме да действаме бързо и още за следващата сесия на 10 ноември точките за прекратяването на концесията и обявяване на нова да влязат в дневния ред.

Процедурата по новата концесия смятам, че ще е по-улеснена, тъй като вече съществува работен проект.”, завърши Титюков.

снимка: bnr.com

Подобни

2 Коментара

  1. Ей гадино жълта, защо не направихте същото за Локомотив? Ами за Спартак? Ами Марица? Мама ви мръсна жълтурска! Такива по улиците трябва да бъдат бити и плюти! 3 мандата само за сганта работите мръснико а спорта в Пловдив изчезва от ден на ден! Защо не оправите стадион Пловдив а само за жълтите мислите мръсници? Това е престъпление спрямо Пловдив!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker