Ботев ПловдивФутбол

Тити Папазов: Треньорът на Ботев (Пд) ще е най-щастливият в България

Старши треньорът на баскетболния ЛевскиКонстантин Папазов е човекът, който може да даде най-акуратното мнение относно работата на Иван Джиджев като президент на спортен клуб. Той сподели пред “Тема Спорт” своето виждане относно новия председател на съвета на директорите на Ботев (Пд).

„Това е признание за г-н Джиджев. Не се съмнявам, че той ще успее в това начинание. Благодарение на работата на собственика в момента баскетболният Левски е най-добре подредената спортна къща в България. Има много други успешни проекти, но са минали през много подмолни игри”, заяви Тити. Относно възможността Джиджев да съвместява и двата поста Папазов заяви:

“Нямам представа. Не знам законово как стоят нещата. Знам обаче, че Иван Джиджев е най-доброто, което може да се случи на треньора на Ботев, който и да е той. За 62 месеца, в които работим заедно, мога да кажа, че не се е бъркал и на йота в работата ми. Треньорът на Ботев ще е най-щастливият в България. Цветан Василев е избрал най-добрият – Станимир Стоилов, и ако той продължи да работи, след 62 месеца ще може да потвърди думите ми”, завърши Тити.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker